Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 22:55:21
OmuBun
Guest

Implicit

Ano, Ano, ce nume frumos ai, si cata insemnatate in sfanta Biserica, la fiecare slujba!... Citesc randurile tale si, desi spui adevarul curat, se pare ca treci prin el ca printr-o boare de vant; cu atatea griji pe cap, nici nu realizezi ca te-a atins...

Cine neaga ceea ce spui tu? Nimeni. (Sau in orice caz, nu eu!) Dar aici nu e vorba de altceva decat de INDARATNICIE! Nici nu stiu ce metafore sa mai aduc, pentru a nu "da rau" pe alocuri... Spune-i prostituatei ca nu face bine ce face!... Spune-i ateului ca e superficial in gandire!... Spune-i celui ce injura, ca nu se cade s-o faca!... Spune-i prostului ca-i prost!... In orice iti trebuie un sambure de intelepciune, care in 99,99% din cazuri NU vine din sfaturile altora, ci din cucuiele de la pragul de sus. Iar sfaturile care sunt totusi ascultate, trebuiesc date cu multa dibacie, pentru a nu parea ca intentionezi sa intri incaltat in sufletul omului...
De altfel spuneam ca "nu simti briza" care te atinge, desi vorbesti despre ea ca despre un Taifun:
Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
O sa ziceti ..pai cum, s-a pocait fata, nu mama. Da. Toti suntem vinovati (am mai spus.. am vorbit cu femei care vroiau sa avorteze.. nici un rezultat).
Ei, ui-te-asa lucreaza Dumnezeu! Ne credem infailibili, cu drept deplin asupra deciziilor noastre, facem pe desteptii cu altii si cu noi insine, pana intr-o zi cand dam cu oistea-n gard si strigam: "Doamneeeee, cu ce-am gresit eu oare, Doamne de merit asta?" Si ne trezim, si ne caim, si facem fapte bune, doar-doar s-o milostivi Dumnezeu-dragutzu' sa ne ierte!... In asta consta totul. Omul NU face fiindca-i arati tu, eu, unu', altu', adevarul... "Ce pana mea mai vrea si asta de-o face pe desteptu'? Du-te, nene, ca faci praf! Hai ca poate ai treaba si eu te retin!..."
Sper sa ma fi facut inteles pana la urma!...

Citat:
În prealabil postat de ar14rai Vezi mesajul
Tu ce le-ai spune unor astfel de femei "crestine"?!
Daca ar fi sa le dai tu un canon, tu ce le-ai da?
Am spus mai sus "cazul" meu. Canonul care l-am primit, a fost tratat la acea vreme cu destula superficialitate, fiindca eram destul de departe de Cuvantul Lui Dumnezeu. Solutia (penibila pentru multi-probabil) este cea de la topicul "Salvati Romania": sa ne rugam cu totii pentru intelepciuna si mintea de pe urma!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare costa1988sv Intrebari utilizatori 9 21.12.2012 18:35:48
Avortul in BC camy_d Biserica Romano-Catolica 108 04.07.2012 05:57:38
Avortul selectiv Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 22 04.06.2012 23:54:52
AVORTUL roxanica Generalitati 170 16.02.2008 23:00:39
AVORTUL! Tudor Generalitati 526 08.09.2007 14:16:46