![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma leg de BOR nu pentru ca am ceva special cu ea ci pentru ca e singura care da comunicate oficiale. Voi degeaba imi spuneti ca sinteti sau nu sinteti de acord, practic nu are nici o valoare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Indiferenta fata de consumul de alcool si tutun nu face destule victime? Sau nu conteaza indiferenta in moralitate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu accepta (pe aceleasi considerente) atunci consumul limitat de heroina (doua molecule pe zi sint sigur ca sint inofensive)? |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt absolut convins ca niciun cleric al BOR nu indeamna in predicile lor, membrii comunitatilor pe care le pastoresc, la consumul de alcool si nici la lepadarea pruncilor. Nu vad unde este diferenta.
|
|
||||
|
||||
![]()
comunicate oficiale da si guvernul. daca tot nu are nici o valoare ce spunem, de ce ne mai intrebi?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Iar daca nu mergi la Biserica, de ce acuzi Biserica de a nu se fi pronuntat in privinta fumatului si alcoolului?! Dupa cum spunea si Marius22, tot preotul anunta in predica aceste patimi si indeamna la ferirea de ele. Biserica da comunicate privind patimi sau probleme noi ale oamenilor. Legat de fumat si alcool, totul este clar si vechi. Lumea stie, preotii anunta in continuare, fiecare prin coltul sau. Faptul ca multi inca fumeaza si beau pe rupte nu este problema "comunicatelor" sau a celor care predica, ci indiferenta acelora.
|
||||
|
||||
![]()
raspunde-mi la o intrebare: daca ma vezi ca fumez o tigara sau daca ma vezi ca omor un om, cum reactionezi? nici o varianta nu e morala, dar ce ai face in cele 2 cazuri? reactia ta este aceeasi? tigara mea fumata este pe aceeasi treapta cu omorul? m-ai baga 25 de ani la puscarie pt ca am fumat o tigara?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vorbesc aici de exemplul folosirii alcoolului in practica religioasa, desi sint sigur ca nu esti de acord cu folosirea drogurilor in acelasi scop (drogurile se utilizau (si inca se mai utilizeaza) frecvent in alte religii) |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca incerc sa demonstrez ca religia nu are vreo valoare sau vreo putere in a gestiona probleme de morala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu avortul si cu homosexualismul e la fel de vechi totul, de ce in acest caz nu se ramine fiecare in coltul sau? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|