![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ce astepti de la Biserica?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce ar trebui sa astept de la Biserica?
|
|||
|
|||
![]()
Dupa mine, nimic
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daca astepti totul de la biserica iar tu nu faci nimic pentru tine, e ca in bancul ala cu Ion care se ruga la Dumnezeu sa-l ajute sa castige la loto iar Dumnezeu ii raspunde: "Mai Ioane, eu te-as ajuta, dar bilet cand iti cumperi?"
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, schimbarea in bine trebuie sa inceapa cu noi. Altfel, nu avem nicio sansa sa-i schimbam pe cei din jurul nostru.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca alcoolul si tutunul nu ne pun probleme reale atat timp cat nu facem din ele un mod de a fi. Cum apare senzatia ca ne lipsesc, apar deja alte probleme. Dependenta de ele este aratata prin frecventa si cantitatea in care le consumam.
De aceea, Biserica ne indemana sa fim cumpatati. Alcoolul, veseleste el inima omului, dar daca depasim masura, starneste in noi multe alte patimi. Tutunul, nu are nici macar un aspect pozitiv. Si daca imi veti spune unul, comparat cu cele negative, nu se prea merita. Nu aveam nimic impotriva lor, daca nu si-ar fi aratat si cealalta fata, in cei dependenti de ele. Mai devreme, sau mai tarziu, toti acestia ajung poveri pentru familiile lor si pentru cei de langa ei. Aceasta realitate trista trebuie sa ne faca sa ne revizuim atitudinea fata de ele. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tutunul | cristiboss56 | Generalitati | 29 | 06.01.2010 10:55:21 |
Liber la droguri si prostitutie?!? | coralina | Generalitati | 230 | 01.10.2009 15:21:17 |
alcoolul | danyel | Generalitati | 13 | 20.12.2006 19:59:29 |
|