![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Acum nu mai esti sigura, parca parca asa ar fi bine, dar nu se stie.. Citat:
Citat:
Citat:
Ca eu nu stiu vreun copil sa fi dat vreo declaratie publica. Citat:
Cumva "batausul"?
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc. Citat:
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei. Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier. Citat:
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica? Sa fim seriosi. Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/ Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro? Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant? Citat:
![]() Citat:
Citat:
.
|
|||
|
|||
![]()
De la care biserica a luat statul?
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa d-voastra care e credeti ca e motivatia pentru care au fost luati?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest? Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare. Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:20:23. |
|
|||
|
|||
![]()
S-a trezit si domnul penticostal, chiar ma intrebam cand o sa apareti. Nu aveti vreo adunare la care sa asistati sau vreo manifestatie la care sa iesiti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar. Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:41:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E ilegal sau imoral sa mergi la adunare sau la manifestatii? Daca nu, va invit la una: Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:37:04. |
|