Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2016, 12:54:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Nu ma pot pronunta cum e mai bine, as inclina pentru nevinovat pana la proba contrarie.
Vai de mine, dar cu alte ocazii aveai atatea certitudini..
Acum nu mai esti sigura, parca parca asa ar fi bine, dar nu se stie..

Citat:
Dar totusi nu e bine, in Romania sunt multe cazuri unde era mai bine daca se mergea invers. Cand asistam la crime, la accidente pe trecerea de pietoni in care vinovatul este gasit nevinovat si cand femeia e batuta de barbat, dar pentru ca nu are urme, barbatul scapa, cred ca ar fi mai bine sa fie invers. De multe ori bataia este prezenta, dar batausii bat in asa fel incat sa nu existe urme si atunci scapa.
La noi pana nu esti omorat sau stalcit in bataie, vinovatul nu este condamnat.
Vorbesti asta din larga ta experienta juridica sau de facebook?

Citat:
Era mai bine pe vremea lui Ceausescu, cand exista respect, batausii si infractorii, criminalii nu isi faceau de cap.
Si esti tu sigura ca se intampla asta pentru ca se aplica principiul "vinovat pana la proba contrarie", nu?

Citat:
Totusi, in acest caz, fata a declarat ca a fost batuta, zilnic, consecinta, parintii sunt considerati vinovati si trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, se aplica ceea ce spun copiii in defavoarea parintilor.

Deci, e ori varianta ca astia au obligat fetita sa inventeze pentru ca aveau un interes ascuns, ceea ce e absurd, ca a fost adevarat ce a zis ea, sau ca a mintit. Ori nu vad de ce acel copil ar fi mintit, nu erau atat de mici incat sa minta sa nu faca diferenta intre adevar s minciuna..
Serios? Vreau sa vad si eu declaratia asta, unde e?
Ca eu nu stiu vreun copil sa fi dat vreo declaratie publica.

Citat:
In Romania,s-a ajuns sa trebuiasca persoana care e batuta sau accidentata sa prezinte probe care sa demonstreze vinovatia, e cam absurd.
Dar cine ar trebui sa prezinte probe?
Cumva "batausul"?
Vechi 26.02.2016, 13:04:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Prostii. Ati vazut prea multe filme cu inchizitia catolica, nu ca as tine partea catolicilor, dar ma indoiesc ca a fost neaparat asa cum se prezinta de obicei. E un subiect la moda si care prinde cu cat se denatureaza mai mult adevarul. In acea perioada violenta era prezenta peste tot, nu numai in cadrul inchizitiei, in plus statul este cel care aplica sentintele. Plus ca nu e absolut nici o legatura intre acest caz si inchizitie.
Ba da, metodele, dar daca nu poti pricepe de ce e important principiul "nevinovat pana la proba contarie", restul dsiscutiilor mai rafinate nu mai au sens.

Citat:
In plus, presiunea eu o vad din partea romanilor de data asta, prin iesiri in strada, prin deplasarea parlamentarilor etc. Ce diabolici au fost acesti penticostali, pentru scopul lor sa manipuleze pe toti, mi-e si frica sa ma gandesc ce ar face daca ar fi la putere.
Cine si-a gasit sa vorbeasca de manipulare.

Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc.

Citat:
Eu stiu ca acel film a fost facut de atei, dar totusi, acel film nu este o facatura, este un documentar filmat in taberele de spalare de creier penticostale, este realitatea pura a ceea ce se intampla acolo. Nu putem sa ii comparam pe ortodocsi cu aceasta secta.
Eu n-am vazut tot docuemntarul dar am vazut niste interviuri cu niste copii istetzi si simpatici si bine centrati pe ideea de Dumnezeu.
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei.

Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier.

Citat:
Repet, eu nu cred ca biserica este in principal vinovata pentru ca e saracie si nu sunt spitale, normal ca politienii sunt vinovati in primul rand si cei care ii voteaza. Eu spun doar ca si biserica este vinovata pentru ca nu face mai mult pentru oameni, ca nu se implica mai mult si ca pactizeaza cu puterea, daca te coalizezi cu putearea, daca te bagi in troaca cu ei, nu poti avea pretentia sa mai ai credibilitate.Biserica trebuie sa sustina lumea si nu sa isi vada doar propriile interese.
N-a zis nimeni ca sustii ca biserica e vinovata direct (indirect e alta discutie) ci doar ca sustii, stupid, ca Biserica ar trebui sa faca ceea ce e treaba Statului.

Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica?
Sa fim seriosi.

Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/
Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro?
Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant?

Citat:
Eu cu ochii mei am asistat la o slujba cand preotii au batut obrazul puterii, vezi Ciolos ca vrea sa le taie fondurile dar nu am vazut sa spuna in predica domnule de ce ati taiat salariile oamenilor. Vi se pare corect?
Ce salarii a taiat Ciolos mai??

Citat:
Sa aperi in timpul predicii un infractor ca Becali sau Iotcu doar pt ca au donat bani bisericii? Deci nu conteaza ca esti infractor conteaza ca dai banutul bisericii, pe principiul daca ma duc sa dau in cap dar mai dau si la biserica sunt salvat si mai am si o prezentare frumoasa in cadrul predicii.
Treaba fiecarui preot ce predica, are dreptul si la opinii personale, daca facea Biserica facea politie sa controleze ce si cum tine predica fiecare preot, tot tu si cei ca tine sarati in sus ca s-a facut SRI in biserica.

Citat:
Nu cred in evolutionism, ci in Teoria creationista, strict Dumnezeu a creat lumea, evolutionismul e o porcarie la fel ca teoria Big Bang-ului.
Irelevant ce marca de bere iti place, oricum nu stii cum se face berea si in alte chestiuni ai gusturi teribil de proaste.

.
Vechi 26.02.2016, 14:42:09
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ok, sa lase Statul 10% din TVA pentru donatii la alegere si se rezolva.

Daca nu poate face asta, sa dea inapoi ce a luat de la Biserica.

Daca nu poate nici asta, macar sa nu mai prosteasca oamenii despre cum si unde se duc banii.
De la care biserica a luat statul?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 14:56:32
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Am inteles, tovarasa komisar. Puteti sa imi spuneti numele complet cu patronim cu tot, ca sa ma pot adresa cu respectul cuvenit unei membre active a establishmentului sovietic?
.................................................
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:00:22
Banned

Implicit

Citat:
1. se pare ca a existat motivul religios dar si-au dat seama ca e prea riscant sa-l sustina si s-a trecut pe partea cu bataia

2. vreau si eu interviul in care spuneau ca "sunt batuti in fiecare zi"
Dupa d-voastra care e credeti ca e motivatia pentru care au fost luati?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:15:41
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
La pocaiti se ia o decizie, ca la partid si credinciosii trebuie sa o execute, altfel se zboara afara din cult.
Citat:
Totusi, in acest caz, fata a declarat ca a fost batuta, zilnic, consecinta, parintii sunt considerati vinovati si trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, se aplica ceea ce spun copiii in defavoarea parintilor. Deci, e ori varianta ca astia au obligat fetita sa inventeze pentru ca aveau un interes ascuns, ceea ce e absurd, ca a fost adevarat ce a zis ea, sau ca a mintit.
Ori nu vad de ce acel copil ar fi mintit
Poate din acelasi motiv pentru care mintiti si dumneavoastra: sa para interesanta.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:16:53
Banned

Implicit

Citat:
Ba da, metodele, dar daca nu poti pricepe de ce e important principiul "nevinovat pana la proba contarie", restul dsiscutiilor mai rafinate nu mai au sens.
Cine si-a gasit sa vorbeasca de manipulare.
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc.

Eu n-am vazut tot docuemntarul dar am vazut niste interviuri cu niste copii istetzi si simpatici si bine centrati pe ideea de Dumnezeu.
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei.
Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier.
N-a zis nimeni ca sustii ca biserica e vinovata direct (indirect e alta discutie) ci doar ca sustii, stupid, ca Biserica ar trebui sa faca ceea ce e treaba Statului.
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica?
Sa fim seriosi.
Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/
Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro?
Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant?
Ce salarii a taiat Ciolos mai??
Treaba fiecarui preot ce predica, are dreptul si la opinii personale, daca facea Biserica facea politie sa controleze ce si cum tine predica fiecare preot, tot tu si cei ca tine sarati in sus ca s-a facut SRI in biserica.
Irelevant ce marca de bere iti place, oricum nu stii cum se face berea si in alte chestiuni ai gusturi teribil de proaste.

.
Am gusturi teribil de proaste pentru ca nu cred ca d-voastra? Sunteti expert la bagat pumnul in gura si la jignit, cred ca o sa inchei discutia asta care vad ca nu ajunge niciunde. Ramaneti d-voastra un aprig aparator al bisericii si al bataii si al minunatului sistem de educatie romanesc si al societatiii romanesti in general.
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest?
Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare.

Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:20:23.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:24:22
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Poate din acelasi motiv pentru care mintiti si dumneavoastra: sa para interesanta.
S-a trezit si domnul penticostal, chiar ma intrebam cand o sa apareti. Nu aveti vreo adunare la care sa asistati sau vreo manifestatie la care sa iesiti?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:25:55
Senior Member

Implicit

Citat:
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia?

Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare.
Va rog sa vorbiti in nume personal.
Aceasta mentalitate de vierme va apartine insa luat la nivelul intregii natiuni, sunteti extrem de departe de adevar.

Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:41:56.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2016, 15:27:48
Senior Member

Implicit

Citat:
S-a trezit si domnul penticostal, chiar ma intrebam cand o sa apareti. Nu aveti vreo adunare la care sa asistati sau vreo manifestatie la care sa iesiti?
Doar v-ati gandit la mine si am si aparut
E ilegal sau imoral sa mergi la adunare sau la manifestatii?
Daca nu, va invit la una:
Attached Images
File Type: jpg Protest 16 Aprilie.jpg (44,9 KB, 3 views)

Last edited by Penticostalul Traditional; 26.02.2016 at 15:37:04.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare