Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2017, 21:57:29
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nouneim Vezi mesajul
Antonia,

Dupa cateva cercetari,am observat ca pe acel site,apare un alt site afiliat,anume https://saccsiv.wordpress.com/ unde spune ca Parintele Arsenie Papacioc era pro-cip,Parintele Calistrat asemenea.Oare chiar asa e?Imi fac si eu site si ma apuc sa scriu tot felul de lucruri.E foarte simplu!
Despre părintele Arsenie Papacioc, n-am auzit ca ar fi fost procip. Nu cred ca a scris saccsiv așa ceva. Poate dai un link, sa te cred.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 22:15:37
nouneim nouneim is offline
Member

Data înregistrării: 02.02.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Despre părintele Arsenie Papacioc, n-am auzit ca ar fi fost procip. Nu cred ca a scris saccsiv așa ceva. Poate dai un link, sa te cred.
Greseala mea in privinta Parintelui Arsenie Papacioc,nu am citit cu atentie,cat despre Parintele Calistrat,nu mai am ce spune...in orice caz site-ul mi se pare plin de zelotism,si iti spun ce spune acest autor despre Parintele Calistrat:ca tinea crucea in mana intoarsa,ca vorbeste despre cipul de cardul de sanatate ca nu e lepadare.Dar,cum fac multi care nu sunt induhovniciti,printre care eu,judecam la vedere si nu la inima,caci numai Creatorul cunoaste inimile!!Sa luam aminte la noi insine!

Last edited by nouneim; 08.02.2017 at 22:35:54.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare