Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2016, 22:01:50
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Au fost întrebați acei copii dacă vor să plece de acasă?
Din experiență îți spun că, în general, copii abuzați nu vor spune că vor să plece de acasă. Am fost martorul unei situații în care o fată violată de tatăl ei a fost convinsă, la presiunile familiei (care, apropo de nimic, erau neoprotestanți) să vină în instanță și să mintă, retrăgându-și toate acuzațiile. Din fericire pentru ea, minciuna a fost atât de transparentă, iar restul probelor atât de clare, încât animalul a primit ce merita.

Citat:
Să nu găsim circumstanțe atenuante, doi sau trei se ceartă, unul îți plânge în brațe și mâncarea îți arde pe foc? Păi dacă ai numai unul nici nu mă mir că nu înțelegi prea mare lucru.
Ce să nu înțeleg, omule ? Că nu-i normal să-ți lovești copiii ? Că "a fi stresat" nu-i motiv să-ți bați copilul ? Păi dacă ar fi un motiv suficient sau o circumstanță atenuantă, copilul meu ar trebui să fie vânăt din cap până în picioare; nu pentru că m stresează el, ci pentru că sunt eu stresat din alte motive....

Citat:
Aplicăm legea și gata, nu mai contează prin ce traumă trec acei copii lipsiți de părinții și frații lor.
Găsim circumstanțe atenuante și gata, nu contează prin ce traumă trec copiii bătuți pentru a atenua stresul părinților......
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Vechi 25.01.2016, 22:05:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

E clar ca doar parintii naturali pot traumatiza copiii. Orice le-ar face statul, el are mereu dreptate asa ca nu-i poate traumatiza. Mai ales statul norvegian.
Asa se intampla cand oamenii au prea mult timp liber si decid ca e cazul sa se ocupe de copiii altora. Sa-i creasca toti asa cum ii cresc eu, ca asa trebuie crescut un copil. Eu am diploma de parinte model picata din cer. Cine iese din rand pierde copiii.
Vechi 25.01.2016, 22:48:17
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Ce să nu înțeleg, omule ? Că nu-i normal să-ți lovești copiii ? Că "a fi stresat" nu-i motiv să-ți bați copilul ? Păi dacă ar fi un motiv suficient sau o circumstanță atenuantă, copilul meu ar trebui să fie vânăt din cap până în picioare; nu pentru că m stresează el, ci pentru că sunt eu stresat din alte motive....
Și cine a zice că este normal? Tu crezi că un părinte își lovește copilul din plăcerea de a-l bate (or fi și cazuri de genul ăsta) sau de nevoie? Eu vorbesc de oameni care au toate țiglele pe casă. Doi se bat, unul se joacă cu chibriturile și altul îți plânge în brațe. A fi stresat de starea lor, a copiilor...pricepi? Și cum procedezi într-o asemenea situație când ei nu ascultă de tine? Faci răbdare până unul se alege cu capul spart și celălalt dă foc la casă?

Citat:
Găsim și gata, nu contează prin ce traumă trec copiii bătuți pentru a atenua stresul părinților......
În asemenea cazuri găsești circumstanțe atenuante, copilul va suferi mult mai mult dacă va fi rupt de familia lui.
Vechi 25.01.2016, 22:59:43
ovidiu b.
Guest

Implicit

Mhai, te rog ascultă și punctul de vedere a unui avocat norvegian.

Un avocat norvegian demască abuzurile Barnevernet și spune adevărul despre cazul Bodnariu

http://www.activenews.ro/stiri-socia...odnariu-128897
Vechi 25.01.2016, 23:18:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Nu știu, Adrian. Dar câtă suferință cauzează cinci palme de
la un părinte ?

Dar zece ?

Dar douăzeci ?

Dar treizeci ?

Unde tragi linia ?
Pai ia spune-ne noua unde trage linia legea de la noi dl. avocat.

Care e linia pana la care impacarea anuleaza raspunderea penala si care este
linia peste care nu se mai poate face lucrul asta?

Cunoasteti legea, nu?
Chiar daca citati selectiv din ea, si aveti (voite) caderi de memorie, nu se poate sa nu o cunoasteti.

Thread Tools
Moduri de afișare