Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2015, 11:00:48
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai de unde stii daca e vorba despre adevaruri faptice ? Te-a interesat sa afli ce gandesc alti istorici despre teoriile lituaniencei tale preferate ?
Confunzi ce spune un istoric - fie el si o femeie din Lituania cu ce spune istoria. Femeile gruzine ce parere au ?

https://www.youtube.com/watch?featur...stS9Z_39Q#t=20
Pai da, citesc si alti istorici. Si nu, nu cred prea mult in chestia cu marea pzd mistica pre-indoeuropeana, cum latra pasaricile astea inregimentate, in loc sa stea la nivelul lor real, adica la cratita si mop: da, a existat acel cult in neolitic si putin dupa aceea, dar doar la pelasgii circummediteraneeni. Ce cred eu este doar ca paganismul ala vechi, nu al reinventat de Gore si diverse funduri gaurite cu bufnita de metal prin Bavaria, era natural. si inainte si dupa venirea arienilor, nu conteaza daca erau matriarhate sau patriarhate (desi normal e sa nu fie o societate condusa de femei; pe termen lung asa societate e autodestructiva, deci pzd-latrii niueigi mananca manure cu polonicul, aici tu si orice crestin zelos aveti dreptate, si sunt de acord). Problema a aparut odata cu nebunia expansiunii, de obicei fortate, a gandirii si inchinarii abrahamice la nivel de regiuni, continente si apoi worldwide. Aia a fost nenorocirea.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine este aproapele meu? luminitarodina Despre Biserica Ortodoxa in general 30 27.07.2016 11:28:12
cine din voi este in Bruxelles? TIBS Generalitati 9 17.06.2010 00:27:49
cine este din iasi? bogdan_222 Calugarul 0 14.05.2010 13:22:05
Cine este responsabil? eclat_de_lune Generalitati 1 07.11.2009 14:57:06
Cine este cel mai puternic om? amatyyy Teologie si Stiinta 29 16.09.2009 13:49:04