![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Descopar ca de fapt, ex-amicul meu fanatic pro-vest mi-a facut un mare bine amenintandu-ma acum aproape doua luni. Vezi cum lucreaza Dumnezeu? (Sau Zeii, daca preferi). :-P Valorizand mai mult propria mea responsabilitate pentru ce fac si scriu, si propria libertate si viata, le valorizez mai mult si pe ale altora. Si NU am zis ca nu si-au spart oamenii captele inainte de aiurelile abrahamice. Am zis doar ca erau mai sanatosi inainte de sosirea crestinismului european si civilizatiei inciopient burgheze cu care acesta venise la pachet; ei traiau in armonie cu natura, care este Biserica Acheironita. Ce vreau eu este pace, armonie, sanatate. Nu mantuire cu anasana, nu globalizare cu anasana. Last edited by Intrarea Vagonului; 16.12.2015 at 12:23:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Aș putea zice chiar aproape acu' doi ani. Că de fapt nici o lună nu-i.
|
|||
|
|||
|
Nu conteaza. Conteaza efectul. Acum apreciez pacea si libertatea, ale mele si ale oricui altcuiva.
|
|
|
||||
|
||||
|
Vezi? Tot răul spre bine.
Dacă te-ai duce și la biserică, ți-ai lua și asculta un duhovnic, ai fi de dat exemplu.
|
|||
|
|||
|
Pai ma duc la biserica (nu chiar in fiecare duminica) si am duhovnic. Problema e ca nu am intalnit un confesor care sa poata sa imi scoata din cap intelectualismul meu rebel, pe care fratele Iuliu il ia drept anticrestinism militant in mod gresit.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mai exista si varianta in care esti de fapt foarte constient de ce spui si vii cu viclenie si te faci intr-o ureche. Adica esti cu intunericul dar o faci pe bufonul si asa esti lasat sa-ti trantesti mucii pe un forum crestin. Pe lumea asta exista doua forte: Dumnezeu si potrivnicul. Dumnezeu este Sfanta Treime. Potrivnicul este cel despre care probabil ati mai citit. Nu exista a treia forta. Nu exista zeitati care sa nu se inscrie in una din cele doua forte. Ori este cu Hristos ori este impotriva. PUNCT. Elucubratiile astea de 2 lei ca lasa ca e bun samanismul, hinduismul, yazidi etc etc sunt pur si simplu aberatii. Orice nu este cu Hristos, care este din Tatal, ori nu este cu Duhul Sfant, care si el purcede din Tatal, este de la cel rau. Punct. Orice divinitate din orice colt al lumii daca nu e din Treime e de la Diavol. Nu te amagi ca s-ar putea sa fie altfel. Daca tot vrei sa te dai carturar si vad ca dai semne ca ai cunoaste si engleza, mergi si te documenteaza serios. Desi sunt 99% sigur ca varianta a doua ti se aplica. Ca din toate te-ai gandit taman la Zeus nu cred ca e o intamplare. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 12:28:12 |
| cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 01:27:49 |
| cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 14:22:05 |
| Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 15:57:06 |
| Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 14:49:04 |
|
|