Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu
Mă rog, fiecare cu părerea lui. E liber sa scrie si dupa 100 de conturi ca nu sunt eu administratorul forumului, insa nu prea mi se pare o atitudine creștină. Știi vorba aia: "multe măști, prea puține chipuri"!
|
Eu vad ca nu vrei sa incetezi cu aberatiile si minciunile tale. Sau te prefaci ca nu intelegi. Tu esti sigurul care a scris pe forum pana acum de pe doua conturi simultan, cum poti sa zici de altii? Pe mine nu ma intereseaza, dar daca tot spui de admin, da-i si tu mesaj, ca ii mai dau si eu oadata sa il intreb de ca ma acuza unul care a re doua conturi pe mine ca am doua conturi. Sincer, tu te prefaci? Sau chiar asa esti. In al doilea rand, te-am intrebat ceva, daca vrei sa raspunzi, crezi ca si catolcii sunt la fle ca ortodocsii, doar cu cateva greli si ca sfintii lor sunt tot sfinti? Pentru ca banuiesc ca de asta ai inceput sa denigrezi. Parintele Arsenie poate gresi pentru ca nu a facut-o din stiinta si nici nu ar fi luptat impotriva cuica care ii spunea adevarul. Dar tu faci invers, cu rautate chiar.