![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti vedea si un motiv pentru care ar fi dificila canonizarea Parintelui. Si asa unii credinciosi nu stiu ce sa creada despre catolici, ar fi primul sfant care ar afirma asa ceva. Iar unii nu stiu ca si un sfant poate gresi, o sa ia ca infailibil tot ce se spune ca ar fi spus Parintele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faci cum consideri, nu te oblig eu sa crezi ceva si nu consider ca am ceva de spus in plus fata de ce am spus deja pana acum in celelalte mesaje catre tine. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citatul meu este din cuvântul Pr Arsenie Papacioc, tu dai o replică acelui citat cu ”Părintele”... ce trebuia să înțeleg? Citat:
Citat:
Le-ai potrivit ca nuca în perete. Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inainte de acel citat Parintele spune ca nu stie daca au catolicii taine, ca nu sunt eretici pentru ca au cele 7 Taine, etc. Citez: "În azima si în vinul lor mai există Hristos? - Dacă îmi îngăduiti, dacă ar fi posibil să întreb pe Hristos lucrul acesta, v-as spune. Nu sunt eretici pentru noi, pentru că au sapte Taine; cum le au ei, cu aspectele lor simbolice - dar le au. Dacă n-ar avea aceste sapte Taine ar fi eretici. Este numai o greseală confesională. Dar ne despart foarte importante lucruri de dogmă." Dar tu poti crede ca au Sfinte Taine, te poti inchina la sfintii catolici. Mai mult Parintele Teofil, care era ucenic al Parintelui Boca spunea ca ne putem impartasi la catolici in caz de nevoie. Cum sa-l contrazici pe Parintele Teofil? Sinodul din 2008 a zis ca cine se impartaseste e exclus de la comuniune, dar nu are cine sa te parasca, te poti duce linistit. Sau sfantul Grigorie, a spus despre apocatastaza, tu il contrazici pe sfant? Daca pentru tine nu conteaza decat ce vrei sa auzi, nu invatatura ortodoxa, ti-am explicat prin exemple ce se intampla. Dovezile le-am dat in sute de mesaje, daca nu le-ai citit inseamna ca nu te-a interesat. Daca le-ai citit si crezi tot asa nu am cum sa te conving eu de altceva. |
|
|||
|
|||
![]()
-asa e pe el nu-l intereseaza ce zic sfintii ortodocsi canonizati,si ca toti zic la fel
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am postat suficiente citate în care părintele Arsenie Boca are o poziție clară față de catolici și rătăcirea lor. Că tu nu poți pricepe și nu vrei să te debalansezi de prejudecăți, e cu totul altceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cătălin, chiar nu are sens să mai continuăm discuția.
Eu mă retrag. Iertare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|