![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-am o intrebare ca tu stii mai multe: am vazut ca "Cuvinte-Vii" si "cararea" au fost scrsise cam intre anii 1946-1950, in rest nu exista scrieri timp de 40 de ani,predici,insemnari...? -si vezi ca ti-am dat cateva citate din cararea,din care se vad anumite influente new-age,cum comentezi..si restul "initierea" la muntele Athos si celelalte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
E clar că nu ai citit cartea, citatele le-ai luat cu copy/paste de pe site-uri bârfitoare, rupte din context și nici măcar nu ai avut curiozitatea să citești cartea și apoi să tragi o conncluzie dacă merită să faci ceea ce faci. Bateți câmpii tu și cei care judecați lucruri care vă depășesc. Ce inițiere? Știi ce înțeles poate avea cuvântul inițiere? Sau crezi că poate fi folosit doar în ocultism? Orice ucenic este inițiat (învățat) în tainele unei meserii sau practici. Vreau să văd și eu în ce context te-a smintit cuvântul ”inițiere”. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iată părerea sfinției sale despre ”Cărarea Împărăției”: http://www.arsenieboca.ro/ceea-ce-es...t-ceea-ce-spui ”Țineți în mână cartea unui om care a căutat sfințenia și noi credem, și mărtursim laolaltă cu Cerul, că a și aflat-o. Dar zilei de astăzi îi este greu să mai înțeleagă sfințenia, de aceea cartea „Cărarea Împărăției” este un scurt manual de supraviețuire sufletească la vremea de acum. Autorul ei, Părintele Arsenie Boca, vă poate fi necunoscut. Dar și Iisus Hristos înainte de a fi propovăduit de Apostolii Săi nu era cunoscut. Părintele Arsenie, făcându-L cunoscut pe Mântuitorul Hristos vrea să vă facă părtași unei ucenicii, așa cum ÎnsușI Dumnezeu i-a vrut pe Apostoli mai întâi Ucenici la școala Duhului Sfânt.” |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 18:23:12 |
| Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 13:06:29 |
| "imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 21:31:10 |
|
|