![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
-tu esti cu "secta" sistemului care vrea control total ,nu ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.apologeticum.ro/2014/04/a...ta/#more-36314
De citit si comentariile userului Iacoboaie Radu. Last edited by antoniap; 08.04.2014 at 11:04:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca mai ai sperante la ceva logica si coerenta?
Si sterge aberatia aia enorma..
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum a raspuns AlinB, eu nu-mi permit sa am logica proprie in acest domeniu. Am incredere in sursele de informare existente. Stiu ca ai alta parere in legatura cu cipurile. E deja foarte tarziu pentru explicatii. Nu te voi convinge, orice ti-as spune. Exista surse de informare si te invit sa le studiezi in liniste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana cand apare Antihrist, totul se pregateste, tehnologic si ideologic, astfel incat sa cada cat mai multi, chiar si cei alesi, dupa cum este scris. La timpul potrivit, il vom cunoaste pe Antihrist. Unii spun ca s-ar fi nascut deja si ca ar avea 15 ani, ca este frumos si inteligent, doar ca are gheare. Pot fi speculatii, poate fi adevar. Dumnezeu stie. Daca Sfantul Lavrentie de Cernigov le-a spus contemporanilor ca unii vor apuca acele vremuri in care va veni Antihrist, inseamna ca e posibil sa se fi nascut, intr-adevar. Ce sa mai spun? Sa ne rugam si sa ne pocaim, ca nu cumva pacatele personale sa ne fie pecetea. Dar refuzarea simbolurilor antihristice reprezinta o marturisire a credintei, o marturisire a lui Hristos. ,,Nici Mahomed nu si-a facut cruce, nici eu, crestinul, nu accept insemnarea cu simboluri anticrestinesti." - asa trebuie sa ne spunem. Prin rugaciune, s-ar putea amana venirea lui Antihrist. Insa promovarea pacatului se face in mod foarte agresiv, astfel incat multi dintre noi cadem ca frunzele si nu mai avem nevoie de vreo pecete pentru a ne desparti de Dumnezeu. Asadar, nici prorocirile nu ne mai ingrijoreaza... Doamne, ai mila de noi! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si asta, desi par rautacios, este doar un exemplu de cat discermanant da cineva care crede orice fara a se baza pe lucrurile importante: Sf Scriptura si Sf Traditie care contin toate invataturile de care are cineva nevoie.