Citat:
În prealabil postat de Raoul
De unde stii? I-ai vazut la guvernare pe toti?
|
Esti constient ca era nevoie de o schimbare si ca pdl nu mai putea ramane la guvernare, nu?
Din lista oferita, acuma sincer, pe cine ar fi trebuit oamenii sa aleaga?
Care din cele 4 partide (ca doar atatea au fost) e alternativa mai buna la usl? pp-dd, udmr, ppmt, prm? Daca scazi cele doua formatiuni care nu-s partide(udmr,ppmt) ci reprezentanti ai unei comunitati, lista se reduce la doi: p-dd si prm. Esti indignat de oamenii care au votat usl, dar analizeaza mai bine alternativele oferite si o sa realizezi ca n-ai avut din ce sa alegi, ca pana si usl-ul l-au votat cu inima indoita.N-are de ce sa te revolte votul celor care au mers, ci indiferenta celorlalti care n-au mers.
M-am uitat pe lista aia de vreo doua ori inainte de a vota. Dupa prima pagina urmau vreo patru cu tot felul de grupuri ale minoritatilor nationale, deci in afara de partidele de pe prima pagina, nu existau altele. Din cele 6, daca scoteai cele doua maghiare, care nu-s partide politice, ramaneau patru. La Senat erau doar sase propuneri. As fi votat pntcd, dar nu l-am gasit nicaieri (aripa pavelescu ce s-a folosit de numele pntcd si a candidat sub sigla ard nu e pntcd, e alt partid, fara spiritul lui Maniu) asa ca am dat votul unui om pe care-l cunosc personal si stiu cum e, iar la deputati tot unui om pe care-l cunosc, ceilalti fiind ilustri necunoscuti. Coincidenta face ca senatorul sa fie din partea pnl (desi eu il stiu din pntcd, din timpul cand exista ambitia ca dl. doctor sa fie primar al Clujului in locul lui Funar), dar l-am votat pentru ca era singurul din cei sase pe care-l stiam cat de cat, l-as fi votat si de era independent, asa ca sunt impacata cu votul. Oricum, degeaba senatorul meu a iesit pe primul loc cu 48-49%, tot cel cu douazeci la suta a intrat in Parlament, dar macar mi-am facut datoria si am mers la vot :)
Citat:
În prealabil postat de MariaElena
Am clevetit cu totii; ne-am judecat unii pe altii si i-am judecat pe altii, in loc sa ne rugam mai mult, sa ne smerim (atat cat putem) sa ne pregatim sa-L primim pe Mantuitorul Iisus Hristos in sufletul nostru, de sarbatoarea Nasterii Sale.
In numele acestei iubiri va rog frumos sa ma iertati.
Dumnezeu sa ne ajute sa fim crestini.
|
Va iertam, dar se pare ca d-voastra nu va puteti abtine de la analize si judecati ale partidelor si oamenilor politici.