![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
N-ai observat că nu mai "dialoghează" cu tine? Pentru că, iată, nu ești doar mincinos, ci și abject.
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal, ei nu acceptă decât sărbători poruncite de Domnul. Cele rânduite de om să le accepte cine vrea, adventiștii n-o vor face.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha! Acum nu mai sunt pe poziții egale, ci Sf. Tradiție a ajuns cea mai importantă sursă! Încă puțin și Scriptura va ajunge materie combustibilă în cădelniță.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, asta e un principiu bun la care ader si eu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate ati uitat, dar am mai spus asta si acum doua sau trei zile. Si ati si comentat acest aspect. Ati ras cu subinteles. Repet: Sfanta Traditei este cea mai importanta sursa a invataturilor BO. Importanta este data de faptul ca volumul invataturilor transmise este mai ridicat in Sf Traditie decat in Sf Scriptura.
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu va suparati. Am sa repet intrebarea la care vad ca nu se incumeta nici un protestant/neoprotestant sa raspunda: Cum se face ca desi toti sustineti ca Sf Scriptura este singura susrsa de invatatura si ca fiecare are dreptul sa o citeasca si sa o interpreteze, ptr ca Sf Duh il va inspira sa o interpreteze corect, aveti atat de multe pareri diferite?
|
|||
|
|||
![]()
chestia e sa acceptam ca exista diferente de opinii si libertate personala , ca in momentul actiual duferentele sint rezultatul diferentelor de personalitate deci ele sint benefice.
cind se va ajunge la necesitatea uniformizarii prin trecerea la un nou nivel atunci va fi o singura doctrina insa cum nu toti se ridica va rezulta o selectie naturala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|