Citat:
În prealabil postat de catalin2
Sa inteleg ca tu ai pus o vorba buna adminului sa fie banat Listener? Si probabil si in cazul meu sa fiu atentionat....
|
Catalin, tu vorbesti aiurea in necunostinta de cauza. Te bagi ca musca in lapte in conversatie fara sa citesti cele discutate si tragi concluzii aiurea. Citeste postarea dinainte ca sa vezi despre ce este vorba. Userul cu pricina se plangea ca ar fi prigonit pe nedrept de aceea am spus ca postarile lui stau marturie ca nu-i cum zice el cu conditia ca el insusi sa nu si le stearga pentru a ascunde dovezile. De aceea le-am repus si am adaugat faptul ca nu le stersese ca sa subliniez ca dovezile puteau fi in continuare consultate in original.
In ceea ce il priveste pe admin, eu nu l-am contactat niciodata nici in legatura cu tine si nici cu altii. Ba chiar dimpotriva, cand acum ceva timp, cineva a propus banarea unui user de aici si care din intamplare este tocmai cel de care vorbesti, eu am scris clar ca nu consider o solutie sa fie banati oamenii, ci singura solutie buna este ignorarea daca nu ne convine ceea ce scrie. Eu nu sunt prooroc mincinos sa propovaduiesc iertarea si pe la spate sa junghii oameni.
Numai bine!