![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Chipul lui Hristos se afla si in femeie si in barbat. Dumnezeu nu are sex. Si femeia si barbatul sunt facuti dupa chipul si asemanarea Lui.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dupa modul cum gandesti, tu cu siguranta iti iei mire un barbat, pentru ca mirele bisericii este Hristos iar tu esti biserica.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Hristos iti este mire. Daca sexul Lui era de barbat, Ok, trage tu concluziile.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
multa iubire PS il faci cumva pe iisus gay ? haide da tot sectaro la suprafata ca sunt destui demoni in tine .... ii scoatem fi fara grija multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 04:08:36. |
|
|
|||
|
|||
|
setaro
nu ai inteles nimic ... esti atit de confunza incat ma intreb cum mai poti gindi multa iubire |
|
|
|||
|
|||
|
Sa inteleg ca tu ai pus o vorba buna adminului sa fie banat Listener? Si probabil si in cazul meu sa fiu atentionat....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ceea ce il priveste pe admin, eu nu l-am contactat niciodata nici in legatura cu tine si nici cu altii. Ba chiar dimpotriva, cand acum ceva timp, cineva a propus banarea unui user de aici si care din intamplare este tocmai cel de care vorbesti, eu am scris clar ca nu consider o solutie sa fie banati oamenii, ci singura solutie buna este ignorarea daca nu ne convine ceea ce scrie. Eu nu sunt prooroc mincinos sa propovaduiesc iertarea si pe la spate sa junghii oameni. Numai bine! Last edited by Adriana3; 18.08.2011 at 14:41:19. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|