Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2009, 09:06:28
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Pai si astia cu Rh negativ tot din maimute se trag?
Nu e singura diferenta intre oameni si animale. De aceea se numeste evolutie, pentru ca mai apar si astfel de schimbari. Unde-i problema? Spui ca oamenii nu au evoluat din maimute pt ca nu sunt identici cu maimutele?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/gv/rbc/x...t/orthologs_rh
Citat:
Mai oameni buni, eu numai cand citesc teoriile evolutionistilor ma apuca depresiaNu-i deprimat sa crezi ca te tragi dintr-un animal si ca nu exista nici un Dumnezeu?
Deprimant cand am parcurs atata drum? Cum sa fii deprimat cand cuceresti Everestu'? Noi spunem ca de la puricat (ca tot ai mentionat chestia asta) am ajuns sa construit sateliti. Cum sa fim deprimati cand ne gandim la asa ceva?
Deprimat sunt doar cand ma gandesc la cat timp am pierdut cu superstitiile, cand ma gandesc la unde am fi ajuns acum daca stiinta n-ar fi fost evul mediu si multe altele dar nicidecum.
Citat:
Gata, ma duc sa ma caut de purici... (macar maimutele nu se urasc asa cum o fac oamenii )
Maimutele nu difera prea mult de oameni sub acest aspect.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 09:08:34
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Tutea dadea o replica unui grup de tineri care sustineau teoria evolutiei, spunand "Voi puteti sa va trageti din maimute daca doriti, eu sunt creatie divina!"
Nu e cam arogant sa pretinzi ca esti creatie divina?
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 11:10:36
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sia Vezi mesajul
Si eu te pup si te sustin . Ai fost super cu ...puricii , rad si-acum si-ti multumesc .
Te pup si eu
Gata, imi mai faceti complimente ca mi se urca slava desarta la cap
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 11:18:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Nu e singura diferenta intre oameni si animale. De aceea se numeste evolutie, pentru ca mai apar si astfel de schimbari. Unde-i problema? Spui ca oamenii nu au evoluat din maimute pt ca nu sunt identici cu maimutele?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/gv/rbc/x...t/orthologs_rh
Cine sta sa citeasca ditamai articolul? Mai ales ca-i in engleza
Citat:
Deprimant cand am parcurs atata drum? Cum sa fii deprimat cand cuceresti Everestu'? Noi spunem ca de la puricat (ca tot ai mentionat chestia asta) am ajuns sa construit sateliti. Cum sa fim deprimati cand ne gandim la asa ceva?
Deprimat sunt doar cand ma gandesc la cat timp am pierdut cu superstitiile, cand ma gandesc la unde am fi ajuns acum daca stiinta n-ar fi fost evul mediu si multe altele dar nicidecum.
Pai daca n-ai suflet ce mai conteaza? Cercetezi, te duci in pamant si gata, n-ai inteles nimic... tu nu crezi nici macar in suflet?
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 11:29:11
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit RH

Citat:
Pai si astia cu Rh negativ tot din maimute se trag?

Mai oameni buni, eu numai cand citesc teoriile evolutionistilor ma apuca depresiaNu-i deprimat sa crezi ca te tragi dintr-un animal si ca nu exista nici un Dumnezeu?
Gata, ma duc sa ma caut de purici... (macar maimutele nu se urasc asa cum o fac oamenii )
La cultura generala. Factorul RH la oameni poate fi pozitiv sau negativ. Factorul ista a fost descoperit mai intai la un soi de maimute Rhesus,dupa numele lor s`a dat numele factorului.
Si asta este inca o dovedire ca toate fintele sunt legate prin evolutia lor.
Evolutia nu trebuie sa impiedice credinta in Dumnezeu ca si dupa VT,Dumnezeu a creiat toate fintele.Evolutia explica numai cum a procedat.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 12:16:44
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
La cultura generala. Factorul RH la oameni poate fi pozitiv sau negativ. Factorul ista a fost descoperit mai intai la un soi de maimute Rhesus,dupa numele lor s`a dat numele factorului.
Nimic nou. Oricum rh-ul negativ nu este asemanator cu cel al maimutei rhesus:

"Rh pozitiv, Rh negativ
Rh-ul a fost descoperit mai tarziu decat grupele sangvine si a fost denumit astfel dupa numele unei specii de maimute (Macacus Rhesus) fiindca reprezentantii acestei specii au sangele foarte asemanator cu al omului. Rh este o structura prezenta pe suprafata hematiilor. Majoritatea oamenilor din populatie (84%) au prezenta pe hematii aceasta structura si sunt numiti Rh pozitivi. Restul de 16% nu o au, deci sunt Rh negativi. "
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 13:00:49
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Cine sta sa citeasca ditamai articolul? Mai ales ca-i in engleza
Pai daca n-ai suflet ce mai conteaza? Cercetezi, te duci in pamant si gata, n-ai inteles nimic... tu nu crezi nici macar in suflet?
Ce lasi in urma depinde de ce esti in stare. Evident ca individul se duce in pamant (daca nu-l papa rechinii) dar poate lasa ceva in urma. Evolutionist vb cei mai importanti sunt copiii dar sunt si alte metode prin care propriile gene pot fi ajutate sa traiasca mult peste speranta de viata a individului. Spun de gene pentru evolutia la nivel de gene are loc si genele pot sa reziste in forma in care se afla chiar si milioane de ani. Deci nu e chiar gata dupa ce mori, conteaza ce lasi in urma. Noi lasam gene si meme, nu teleportam vreun suflet in alta lume.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 13:02:43
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Nimic nou. Oricum rh-ul negativ nu este asemanator cu cel al maimutei rhesus:

"Rh pozitiv, Rh negativ
Rh-ul a fost descoperit mai tarziu decat grupele sangvine si a fost denumit astfel dupa numele unei specii de maimute (Macacus Rhesus) fiindca reprezentantii acestei specii au sangele foarte asemanator cu al omului. Rh este o structura prezenta pe suprafata hematiilor. Majoritatea oamenilor din populatie (84%) au prezenta pe hematii aceasta structura si sunt numiti Rh pozitivi. Restul de 16% nu o au, deci sunt Rh negativi. "
Repet, care e argumentul cu grupele de sange? Daca am evoluat trebuie sa fim identici??? Exista si alte schimbari care au avut loc si asta e inca o dovada pro-evolutionism. Asta spune evolutionismul, ca se vor produce schimbari, unde-i problema?
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 18:21:52
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
Azi in era Internetului, poti gasi la el ce vrei.
OK, ce-ar fi sa gasesti tu cateva poze cu fosile din care sa vedem si noi cum un picior sa transforma in aripa? Am mai propus la multi asta, insa pana acum nimeni nu a reusit sa gaseasca. Si stii de ce? Diun cauza ca nu exista. Cauta poze cu fosile REALE, nu desene facute din imaginatia unora.

Citat:
Nu poti sa negi asemanari intre Dinozauri si gaini,la schelet,la cioc la ghiare si picioare.
Asemanarile dovedesc un Common Designer, nu un Common Ancestor. Compara masinile produse de aceeasi firma, si ai sa gasesti la fel de multe asemanari. Compara si casele construite de acelasi arhitect si ai sa gasesti la fel de multe asemanari...
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 19:54:04
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Repet, care e argumentul cu grupele de sange? Daca am evoluat trebuie sa fim identici??? Exista si alte schimbari care au avut loc si asta e inca o dovada pro-evolutionism. Asta spune evolutionismul, ca se vor produce schimbari, unde-i problema?
Prefer sa gasesc alt argument in afara teoriei darwiniene. Oricum deprimant sa crezi ca te tragi dintr-un animal! Mai ales sa crezi ca nu exista nici un Dumnezeu...

Last edited by zoridezi; 23.07.2009 at 19:59:41.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teoria enzimelor Florin-Ionut Postul 23 31.05.2012 07:57:57
Teoria evolutiei - un basm! spun oamenii de stiinta elcipo Teologie si Stiinta 524 06.10.2011 12:49:15
Teoria conspiratiei idealist Generalitati 9 21.06.2010 23:00:58
Teoria evolutiei vs Dumnezeu seby_din_brasov Generalitati 2 19.02.2009 20:42:45