![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e singura diferenta intre oameni si animale. De aceea se numeste evolutie, pentru ca mai apar si astfel de schimbari. Unde-i problema? Spui ca oamenii nu au evoluat din maimute pt ca nu sunt identici cu maimutele?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/gv/rbc/x...t/orthologs_rh Citat:
Deprimat sunt doar cand ma gandesc la cat timp am pierdut cu superstitiile, cand ma gandesc la unde am fi ajuns acum daca stiinta n-ar fi fost evul mediu si multe altele dar nicidecum. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e cam arogant sa pretinzi ca esti creatie divina?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Gata, imi mai faceti complimente ca mi se urca slava desarta la cap ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si asta este inca o dovedire ca toate fintele sunt legate prin evolutia lor. Evolutia nu trebuie sa impiedice credinta in Dumnezeu ca si dupa VT,Dumnezeu a creiat toate fintele.Evolutia explica numai cum a procedat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Rh pozitiv, Rh negativ Rh-ul a fost descoperit mai tarziu decat grupele sangvine si a fost denumit astfel dupa numele unei specii de maimute (Macacus Rhesus) fiindca reprezentantii acestei specii au sangele foarte asemanator cu al omului. Rh este o structura prezenta pe suprafata hematiilor. Majoritatea oamenilor din populatie (84%) au prezenta pe hematii aceasta structura si sunt numiti Rh pozitivi. Restul de 16% nu o au, deci sunt Rh negativi. " |
|
|||
|
|||
![]()
Ce lasi in urma depinde de ce esti in stare. Evident ca individul se duce in pamant (daca nu-l papa rechinii) dar poate lasa ceva in urma. Evolutionist vb cei mai importanti sunt copiii dar sunt si alte metode prin care propriile gene pot fi ajutate sa traiasca mult peste speranta de viata a individului. Spun de gene pentru evolutia la nivel de gene are loc si genele pot sa reziste in forma in care se afla chiar si milioane de ani. Deci nu e chiar gata dupa ce mori, conteaza ce lasi in urma. Noi lasam gene si meme, nu teleportam vreun suflet in alta lume.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
OK, ce-ar fi sa gasesti tu cateva poze cu fosile din care sa vedem si noi cum un picior sa transforma in aripa? Am mai propus la multi asta, insa pana acum nimeni nu a reusit sa gaseasca. Si stii de ce? Diun cauza ca nu exista. Cauta poze cu fosile REALE, nu desene facute din imaginatia unora.
Asemanarile dovedesc un Common Designer, nu un Common Ancestor. Compara masinile produse de aceeasi firma, si ai sa gasesti la fel de multe asemanari. Compara si casele construite de acelasi arhitect si ai sa gasesti la fel de multe asemanari... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by zoridezi; 23.07.2009 at 19:59:41. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria enzimelor | Florin-Ionut | Postul | 23 | 31.05.2012 07:57:57 |
Teoria evolutiei - un basm! spun oamenii de stiinta | elcipo | Teologie si Stiinta | 524 | 06.10.2011 12:49:15 |
Teoria conspiratiei | idealist | Generalitati | 9 | 21.06.2010 23:00:58 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|