![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anca-Miha:
31. Cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, si toti sfintii ingeri cu El, atunci va sedea pe tronul slavei Sale. 32. Si se vor aduna inaintea Lui toate neamurile si-i va desparti pe unii de altii, precum desparte pastorul oile de capre. 33. Si va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stanga. 34. Atunci va zice Imparatul celor de-a dreapta Lui: Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu, mosteniti imparatia cea pregatita voua de la intemeierea lumii. - Cap. 25, Evanghelia dupa Matei Mai e cel putin o mentiune in Noul testament dar nu o gasesc acum (o caut si revin). Oamenii vor da socoteala si pentru neamul lor, nu doar pentru ei insisi (in acest sens andreicozia nu are dreptate). @Andreicozia: faptul ca tu nu crezi ca acel avort este un pacat nu inseamna ca ai si dreptate. Este un pacat. Tot ce ai scris despre viol este adevarat, si inca multe altele mult mai grave, dar avortul acela tot pacat este. Faptul ca o intelegi pe acea femeie si esti alaturi de ea, nu sterge pacatul, avortul acela tot pacat este. Nu exista nici o situatie, nici macar aceasta, in care avortul sa nu fie un pacat. Dar Dumnezeu poate ierta pacatul, insa nu ar fi bine sa presupunem ca il va ierta doar pentru ca noi simtim ca asa ar fi corect. Logica divina si cea umana nu se suprapun.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai cred in Dumnezeu | bubulyna | Generalitati | 11 | 08.03.2010 10:04:35 |
Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 16:01:03 |
|