![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este trist ceea ce am citit...ma iertati ca indraznesc sa va scriu...unul dintre copiii mei (cel mijlociu) mi-a spus anul trecut ca intentioneaza sa mearga la facultate in Danemarca...m-am ingrozit (stiind starea "duhovniceasca" de acolo!!!) dar i-am spus ca eu ma rog ca Voia Lui Dumnezeu sa se faca!
Ati citit ceva din ceea ce s-a publicat despre Parintele Arsenie Boca? [COLOR=#800080]http://www.formula-as.ro/2008/815/spiritualitate-39/amintiri-despre-parintele-arsenie-boca-9485[/COLOR] Cautati pe net si alte materiale...parintele spune ca aici suntem aparati de multe...ganditi-va in cate tari se slujeste Sfanta Liturghie zilnic, ca in manastirile noastre? Sunt ierarhi tradatori...Dumnezeu ne va judeca pe toti, noi nu ii putem judeca dar ne putem ruga mai mult, posti mai mult, ca sa primim puterea de a rezista aici...nu acolo unde cad tinerii pe strazi si nimanui nu-i pasa!!! Occidentul este in mana celui rau de multa vreme...sa nu-i permitem sa ne cotropeasca si pe noi! Sa postim si sa ne rugam...DUMNEZEU ESTE IUBIRE si nu ne lasa, chiar daca exista iude printre cei care "ne conduc"...IISUS HRISTOS este Acela care ne conduce pe noi...nu oamenii!
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai cred in Dumnezeu | bubulyna | Generalitati | 11 | 08.03.2010 10:04:35 |
Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 16:01:03 |
|