![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai Schrodinger a zis ca materia nu e materie e energie.
Einstein are teorii multiple si nu cred ca Einstein a inventat panourile solare. Tesla a fost cel mai mare om de stiinta al secolului trecut si asta o zicem dupa dreptate. Prin Tesla s-a dat omenirii curentul alternativ,metodele de producere,metodele transport. Tesla a zis despre teoriile lui Einstein ca sunt absurde,ca nu sunt stiinta ci metafizica. Este clar ca Tesla stia ce spune. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
panouri solare-fotocelule-E=mc2-Einstein, ring the bell? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
"... magnificent mathematical garb which fascinates, dazzles and makes people blind to the underlying errors. The theory is like a beggar clothed in purple whom ignorant people take for a king ... its exponents are brilliant men but they are metaphysicists rather than scientists " (este o minunata gaselnita matematica care fascineaza si ameteste oamenii facandu-i orbi la erorile de sub ea.Teoria e ca un cersator imbracat in purpura si pe care oamenii ignoranti il iau de imparat. Sustinatorii teoriei sunt oameni stralucitori dar sunt metafizicieni mai degraba decat oameni de stiinta." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai soro topcat Hertz a descoperit efectul fotoelectric.
Heinrich Hertz.Nu Einstein. De ce dau fotocelule curent eu nu stiu dar cert e ca dau curent si acest poate fi folosit.Dar panourile solare de datoreaza lui Heinrich Hertz nu lui Einstein. |
|
|
|||
|
|||
|
Cum se face ca Hertz a descoperit efectul fotoelectric si Einstein a luat premiu Nobel pentru descoperirea lui Hertz asta sincer sa fiu nu am idee.
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta de unde ai mai scos-o?
|
|
|
|||
|
|||
|
Poti crede ce vrei, dar iti propun sa mai verifici
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai dreptate, mea culpa
Am fost in eroare, aveam impresia ca ai zis explicat, nu descoperit Inca o data, scuze |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Geneza | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 67 | 27.05.2017 20:14:27 |
| Interpretarea viselor | redandrei90 | Generalitati | 14 | 02.04.2014 15:09:09 |
| Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 16:33:47 |
|
|