![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intr-adevar, trebuie sa fii foarte bine documentat sa poti raspunde unui creationist. Si cea mai mica greseala, chiar daca apoi este corectata sau completata, este exploatata de acestia. Un profesor normal nu este pregatit sa raspunda intrebarilor creationiste. Daca nu stie un raspuns pe loc este interpretat de acestia din urma ca o confirmare a celor spuse de ei. In general, daca stiinta nu stie un raspuns, nu da vina pe divinitate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
De ce crezi asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu spui ca daca un evolutionist nu poate raspunde la intrebarea unui creationist...inseamna ca creationistul abereaza.
Probabil,daca un creationist nu ar putea raspunde la intrebarea unui evolutionist,atunci creationistul este un prost.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cel putin nu pe loc. |
|
|
|||
|
|||
|
Societatea pentru cercetari creationiste din Michigan ( SUA ) are mai bine de 600 ( Sase Sute ) de savanti cu drept de vot,care au semnat cu totii o declaratie ca sint in favoarea interpretarii creationiste a originilor.
Fiecare dintre membrii cu drept de vot are una sau mai multe diplome post-universitare in stiinta.Declaratia semnata de ei afirma ca " toate tipurile de baza de lucruri insufletite,inclusiv omul,au fost facute de Dumnezeu in Saptamina Facerii descrisa in Cartea Facerii si ca "marele Potop descris in Facere...a fost un eveniment istoric universal ca intindere si efect. Societatea publica o revista,Creation Research Society Quaterly;in prezent are sediul in Missouri,avind o statiune experimentala in nordul Arizonei centrale un prim doctor in biochimie, la University Berkeley...Dr Duane Gish -posturi importante la Berkeley,Cornell univeristy Medical College ..... Si cu deosebita mindrie si recunostinta,caci ne-am cunoscut cindva Oana Iftime profesor asistent la Universitatea Bucuresti,departament biotehnologie si genetica microbiala http://oiftime.googlepages.com/ Aici puteti citi despre Evolutionism.Creationism stiintific.Antievolutionism http://oiftime.googlepages.com/evolu...iintific.antie Daca nu cititi,dupa narav...am sa-l postez eu in scurte mesaje.
|
|||
|
|||
|
Citez din Gish: The white coat color of the polar bear cannot be adaptive, however, since he has no predator
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa acum te intreb si eu pe tine, nu fac si unii atei mlilitanti tot asa cu crestinii? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ateii sint handicapati, din punctul asta de vedere. Dupa mine, crestinii ar trebui sa aibe o religie de neatacat, fiind ei indrumati de Dzeu. Crestinii (toate religiile, de altfel) isi aroga drepturi cum ar fi sa dea legi morale, despre care pretind ca sint adevaratele legi morale. Morala divina, morala absoluta este inventia lor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bineinteles ca religia poate fi atacata cghiar daca este adevarata, pentru ca traim inca aici pe pamant, unde imoparatia lui Dunezeu este prezenta ca samanta, nu ca implinire. Pana atunci, exista posibilitatea de a nu crede, sau de de a nu face. Asta tine, iarasi, de libertate. Nu mai am timp acum... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Geneza | Templier Knight | Din Vechiul Testament | 67 | 27.05.2017 20:14:27 |
| Interpretarea viselor | redandrei90 | Generalitati | 14 | 02.04.2014 15:09:09 |
| Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 16:33:47 |
|
|