![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In aceasta teorie pamantul este un strat gros de pamant ce sta pe Interitura lui si dincolo de ea sunt alte straturi de pamant. La suprafata straturilor in ambele parti fata de intaritura pamantului aflata la mijlocul straturilor de pamant gasim o suprafata plana a marilor si un pamant insule-continente inconjurat de ape. Dedesubtul nostru nu se afla niciun continent cuonscut asa ca in teoria pamantului sferic ci dedesubt se afla pamant, straturi groase, apoi Intaritura Pamantului, apoi iarasi straturi groase ce apasa pe intaritura pamantului in sens invers si apoi iarasi o suprafata plana a unor mari si pamantul insule-continente inconjurat de ape. A nu se confunda pamantul de dedesubt inconjurat de ape cu pamantul de deasupra inconjurat de ape caci noi toti oamenii locuim pe pamantul si marile de deasupra. Ca forma ar putea arata asa ca un ceva gros cu doua fete, una sus si una jos, nu ca o moneda-farfurie intre stele. Cerul nu este de jur imprejur ci doar deasupra si dedesubt incat pamantul si marile sunt cu fata in ambele parti spre Cer. Pe lateral daca esti in pamant sub nivelul marilor nu exista pe lateral decat pamant si mari si nu poti iesi la suprafata decat mergand in sus contra greutatii sau mergand in jos pana la Intaritura Pamantului si apoi continuand pe aceiasi directie si in acelasi sens urcand contra greutatii pana la suprafata. Mai cred ca pe suprafata de deasupra a pamantului si marilor porti merge tot drept ca laserul si ajungi de unde ai plecat si nu dai de niciun zid de ghiata la polul sud asa cum sustin adeptii teoriei pamantului plat. Cred ca Antarctica este un continet ca toate celelalte pe care poti sa-l survolezi cu avionul trecand peste polul sud exact asa cum poti trece peste polul nord. Intelegi acum ca n-am crezut niciodata si ca nu cred in teoria pamantului plat asa cum cred cei ce sustin teoria pamantului plat-farfurie aflat intre stele ca o planeta intrun univers infinit? In citatele date in care ai data cautare dupa cuvantul plat de ce nu ai gasit si afirmatia Citat:
Poti pricepe diferenta?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.01.2021 at 22:40:34. |
|