Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2021, 22:31:34
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Ti-ai sustinut mare si tare ca pamantul este plat farfurie moneda zeci de posturi.

Te-ai apucat sa si minti acum? Vezi afirmatiile tale de mai jos amice...

Astae sunt posturile tale din threadul pentru pamant plat - se gasesc foarte usor cautand cuvantul plat cand il folosesti.[/b][/u]
Domnule sunt de mult pe forum chiar daca am fost bannat de cateva ori pe nedrept. Poti cauta si dumneata si oricine in toate mesajele scrise de vsovi sau de vsovivi sau de vsovivivi sau de Trimisul pe acest subiect si nu vei gasi ca sustin teoriile lumii referitor la forma pamantului plat moneda-farfurie zburatoare printre stele. Am invatat la scoala teoriile heliocentriste ale stiintei si am crezut in ele pana am terminat facultatea si mult timp dupa aia pana am inteles ca explicatiile din teoriile stiintifice sunt absurde. Apoi din ortodox nepracticant am devenind ortodox practicant si am incercat sa inteleg Adevarul si in Har am inteles ca nu ne aflam pe o sfera-planeta ce se roteste in jurul soarelui si in jurul axei sale. Am sustinut pe forum despre Cer si Pamanat ca nu sunt asa cum am invatat la scoala si nici asa cum sustin unii geocentrismul sferic ci sunt asa cum explic in Teoriea PacMan3D-nD si cred ca asa se intelege si din Scriptura.

In aceasta teorie pamantul este un strat gros de pamant ce sta pe Interitura lui si dincolo de ea sunt alte straturi de pamant. La suprafata straturilor in ambele parti fata de intaritura pamantului aflata la mijlocul straturilor de pamant gasim o suprafata plana a marilor si un pamant insule-continente inconjurat de ape. Dedesubtul nostru nu se afla niciun continent cuonscut asa ca in teoria pamantului sferic ci dedesubt se afla pamant, straturi groase,
apoi Intaritura Pamantului, apoi iarasi straturi groase ce apasa pe intaritura pamantului in sens invers si apoi iarasi o suprafata plana a unor mari si pamantul insule-continente inconjurat de ape. A nu se confunda pamantul de dedesubt inconjurat de ape cu pamantul de deasupra inconjurat de ape caci noi toti oamenii locuim pe pamantul si marile de deasupra.

Ca forma ar putea arata asa ca un ceva gros cu doua fete, una sus si una jos, nu ca o moneda-farfurie intre stele. Cerul nu este de jur imprejur ci doar deasupra si dedesubt incat pamantul si marile sunt cu fata in ambele parti spre Cer. Pe lateral daca esti in pamant sub nivelul marilor nu exista pe lateral decat pamant si mari si nu poti iesi la suprafata decat mergand in sus contra greutatii sau mergand in jos pana la Intaritura Pamantului si apoi continuand pe aceiasi directie si in acelasi sens urcand contra greutatii pana la suprafata.

Mai cred ca pe suprafata de deasupra a pamantului si marilor porti merge tot drept ca laserul si ajungi de unde ai plecat si nu dai de niciun zid de ghiata la polul sud asa cum sustin adeptii teoriei pamantului plat. Cred ca Antarctica este un continet ca toate celelalte pe care poti sa-l survolezi cu avionul trecand peste polul sud exact asa cum poti trece peste polul nord.

Intelegi acum ca n-am crezut niciodata si ca nu cred in teoria pamantului plat asa cum cred cei ce sustin teoria pamantului plat-farfurie aflat intre stele ca o planeta intrun univers infinit?

In citatele date in care ai data cautare dupa cuvantul plat de ce nu ai gasit si afirmatia
Citat:
Asta spun, nu este nici sfera si nici farfurie plata ci Creatia este conform scripturilor ca in teoria PacMan3D-nD
E PLAT ca in teoria PacMan3D-nD si nu ca in teoriile lumii, deci nu e plat-farfurie-moneda inconjurat de un zid de ghiata impenetrabil de jur imprejur. Nu sunt adeptul teoriilor lumii gasite pe net sau pe FaceBook.

Poti pricepe diferenta?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.01.2021 at 22:40:34.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 22:48:30
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Bai amaratule

Te mirosii de la o posta ca esti sectar.

Vezi ce zici mai jos ca userul vsovi? Ca iti cautai posturile...

Citat:
Dar eu ca susținător neplătit și dezinteresat al celor de la Pucioasa, n-am cum fi stilist din moment ce sf. Verginica a fost o credincioasă din BOR care a fost iubită de Dumnezeu și care a lucrat prin ea după momentul schimbării ceasurilor... până azi prin urmașii ei la trâmbițare

Dragul meu, din 1955 Domnul Iisus grăiește prin trîmbițe neîntrerupt către BOR și către fiii lui Dumnezeu care Îl cred și către români și către creștini și către toți oamenii de pretutindeni, dar a venit mai devreme de 1955 trimis iarăși de Tatăl, a ars locul în lanul de porumb acolo unde a aterizat... deci a fost împreună cu noi chiar și în cele mai grele timpuri comuniste și chiar mai înainte de război căci ciobănașul de la Maglavit, trîmbița nr. 2 a vorbit de la El chiar mai înainte de război și în timpul lui, așa că nu am fost singuri și orfani ci am fost mereu împreună cu Dumnezeu, iar Părintele Arsenie Boca, trîmbița nr.3, poate oricînd mărturisi că Dumnezeu a fost, este și va fi cu noi, cu toți păcătoșii care căutăm scăpare strigînd în dureri către El.
.
https://www.crestinortodox.ro/forum/...t=10271&page=8

https://www.crestinortodox.ro/forum/...=10271&page=14

Pai tu esti eretic de 10 ani de zile, esti ERETIC CU STATE VECHI CE MAI.

Pacat de copilasii astia mai noi de pe forum ca nu te-au mirosit de la o posta... Si ei neexperimentati ce sa facem.. Din cate vad ti-ai mai luat aceeasi sapuneala de la AlinB, un infocat si drept aparator al normalului teologic. Si la fel nu te-ai cumintit.

Vad ca ti le-a zis cam la fel si el... de ai plecat cu coada intre picioare.

TERMIN-O CU ELUCUBRATIILE !!! De 10 ani de zile elucubrezi pe forum sub nenumarati useri.

Iar pentru copilasii duhovnicesti care nu au recunoscut satana care se plimba pe forum pe viitor sa stea mai linistiti in dialogul cu sectarii daca nu se pricep sa ii vada...

Last edited by gpalama; 29.01.2021 at 22:53:35.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 22:55:28
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnule sunt de mult pe forum chiar daca am fost bannat de cateva ori pe nedrept.
Din ce vad si anterior te-ai elucubrat sute de posturi inainte sa fii banat asa ca ai avut prezumtia de nevinovatie.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 23:01:43
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Bai amaratule
Te mirosii de la o posta ca esti sectar.

Vezi ce zici mai jos ca userul vsovi? Ca iti cautai posturile...
Te-ai trezit, in sfarsit!
L-ai descoperit pe vsovi dupa ce ai schimbat 300 de contre cu el.

Tu esti mai sectar decat el.
La cate postari eretice ai aici, pe forum, poti scrie o carte de rataciri.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 23:11:41
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Te-ai trezit, in sfarsit!
L-ai descoperit pe vsovi dupa ce ai schimbat 300 de contre cu el.

Tu esti mai sectar decat el.
La cate postari eretice ai aici, pe forum, poti scrie o carte de rataciri.
Vezi tu nu postam prea mult in timpul lui vsovi.

Dar de simtit un sectar l-am simtit.

Cat despre voi statul pasiv in papusoi nu sriu cat ajuta.

Iar despre ce am.scris eu nu stiu cat ai comentat pana acum sa te trezesti deodata cat am gresit.

Mai sectar in ce sens? In sensul ca nu iti place tie ce scriu?
Reply With Quote
Vechi 29.01.2021, 22:49:43
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Poti pricepe diferenta?
Pricep diferenta.

Ai avut multe conturi si din cauza prostiilor si elucubratiilor nenumarate ai fost banat.. in continuu.

Pentru ca tot ce ai facut a fost sa tulburi.
Reply With Quote
Răspunde