Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2017, 19:18:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Protestele continuă!

Protestatarii s-au strâns, si in această seara, în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta, fiind nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale. Este a treia seară consecutivă de proteste.

"Am ieșit pentru copii, am ieșit pentru nepoți. Fiecare părinte își dorește să aibă copiii alături, nu să ne vedem o dată la trei, patru ani pentru..ce fac în țară? Se lovesc de cine? De acord, grațiază, dar ce face cei care vor fi grațiați. Le oferă locuri de muncă? Vor sta la colțul străzii și mă va tâlhări pe mine. Cum să fiu de acord cu chestiile astea? De acord, nu sunt condiții în închisori, dar în spitale, în școli? Cad copiii în secolul 21 în fosa septică", spune un protestatar din București.

"Ieșim pentru dreptate și pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru copii. Cred că oamenii care vin din bună-credință vor fi pașnici. Sunt mulții copii în jur. Sperăm ca premierul să se mai gândescă, să retragă ordonanța. Sperăm la bun simț al conducărtorilor", susține un participant la protest.

"Chestia cu băieții (n.r politicieni) ăștia, că renunța sau nu (n.r. la ordonanțe) e treaba lor. Nu renunțăm noi, noi știm ce avem de făcut", spune un alt protestatar.