Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2017, 17:34:34
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Ce au reușit PSD și mai ales Liviu Dragnea, până acum:
* să-i facă pe timișoreni să strige "București, luptă București!"
* să-i facă pe bulgari să fie alături de români
* să provoace, probabil, primele proteste din istoria Teleormanului
* să aducă Russia Today să transmită despre anticorupție
* să îi facă pe români să cânte "Deșteaptă-te, române!" mai des decât echipa națională
Russia Today nu transmite protestele pentru ca Rusia ar fi speriata de numarul mare de manifestanti si nici pentru ca s-ar bucura de dorinta arzatoare a romanilor de a lupta impotriva coruptiei. Ci pentru ca in momentul de fata populatia e divizata in: pesedisti si penelisti, in tineri frumosi si oameni urati, in "pomanagii" si "corporatisti", in "destepti" si "idioti", in "incoruptibili" si "ticalosi" - iar cand populatia este scindata, este momentul potrivit sa aplicam principiul "divide et impera"... pentru acest lucru se bucura Rusia.
UE devine din ce in ce mai fragila, NATO si-a pierdut esenta (conform presedintelui SUA) iar Romania va ramane o tara cu un popor invrajbit, inconjurata de multe tari ce nu ne sunt prietene...
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 18:19:45
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
anagii" si "corporatisti", in "destepti" si "idioti", in "incoruptibili" si "ticalosi" - iar cand populatia este scindata, este momentul potrivit sa aplicam principiul "divide et impera"... pentru acest lucru se bucura Rusia.
Iar Rusia este prietena buna cu Ungaria care doreste Transilvania.In acelasi timp Germania doreste si ea ruperea Transilvaniei de Romania, urmand
ca sa imparta profitul cu Ungaria din exploatarea Muntilor Apuseni, iar Transilvanenii vor fi iarasi iobagi cu statut de natiune tolerata.

In acelasi tip Rusia va anexa si Moldova, Basarabia, Ucraina transformandu-le intr-o sovieta sau enclava ruseaca, punand laba pe portul Constanta.Port pe care olandezii urmaresc de ani de zile sa puna mana(din cauza asta nu suntem Schengen , pt ca Olanda s-a impotrivit tot timpul).

Tinand cont pe al nostru presedinte il cheama Iohanis Klaus Verner, adica numai nume romanesti, pardon nemtesti , iti dai seama ca este doar o chestiune de timp ruperea Romaniei in multe parti..

Sa revenim la psalmi si sa vedem: Zadar paziti cetatea daca Domnul n-o mai face.
Poporul nostru este indaratnic si s-a indepertat foarte mult de Dumnezeu, iar cei care nu s-au indepartat il cinstesc pe Dumnezeu doar cu gura, si atunci Dumnezeu poate decide sa-si retraga oleaca Harul Sau de pe aceasta tzara ca sa vedem cu adevarat ce inseamna ca Dumnezeu sa ne cinsteasca pe noi asa cum noi il cinstim noi.Adica sa vedem pe pielea noastra , "sinceritatea" noastra .

Eu ma mir, ca cei care protesteaza in piatza Victoriei nu vad din elicopter ca sunt manipulati de diavol.Dar deh cand de fapt sunt condusi de diavolul sub mascarada "justitiei" statului de drept(i), al corectitudinii(valeau ia uite unde erau corectii galaxiei), e foarte greu sa-ti dai seama de asta.

Last edited by Copacel; 05.02.2017 at 18:25:57.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 18:33:17
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

În mod normal, dialogul ar trebui să reducă tensiunile și să aplaneze învrăjbirile. Asta dacă s-ar purta mai mult rațional și mai puțin emoțional.
Am putea ajunge în felul ăsta la împărtășirea unei mentalități mai bune cu privire la modul în care e de dorit să ne manifestăm în societate.

Mai la subiect, legat de abuzul în serviciu, care e o chestiune foarte importantă pentru puterea actuală, și asta din pricină că, pentru specia de așa-ziși oameni de afaceri care a apărut după 90 acesta pur și simplu nu exista.

Orice șef considera că e învestit cu puterea de a face ce vrea în aria lui: putea să angajeze pe oricine și să dea afară pe oricine fără să se împiedice prea mult de formalitățile legale (în care nu vede decât efectiv niște forme); putea, chiar, să-și treacă pe statul de plată, să zicem, bucătăreasa, doar ca să ia un salariu, în timp ce aceasta lucra acasă la el.

Un șef de instituție, spre exemplu, putea să le spună subordonaților săi dintr-o comisie de concurs pentru ocuparea unui post cine trebuie să câștige concursul.

Putea, dacă dorea, tot cu complicitatea celor din subordine, să facă tot felul de achiziții în scop personal.

Sau achizițiile făcute pentru instituție să le facă de la un furnizor preferat și la ce preț dorește.

Și multe altele.

Ei bine, dacă se dorește respectarea unor reguli clare și transparente pentru toți, pentru ei e ca și cum le-ai cere șoferilor români să respecte regulile de circulație. Se supără pe Europa și pe America, își amintesc deodată că sunt români și sunt foarte mândri de asta.
Vechi 05.02.2017, 20:03:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
si tu imediat ai tras concluzia care-ti convenea, dar patriarhia a vorbit principial, nu se putea declara partizana cuiva.
si vezi ca in guvernarea pd cei mai multi incarcerati au fost chiar pdl-isti.
In primul mesaj am spus "subtil", evident ca nu se declara partizana cuiva.
De unde stii ce-mi convenea? Spre deosebire de tine, care spui ca ai votat doar cu PSD si PD pana acum, eu nu am votat niciodata cu PSD, am votat intotdeauna cu PNL. Pana cand Iohannis a rupt PNL-ul, bagandu-i in partid pe cei de la PD, care e un partid mai corupt decat PSD, dupa parerea mea.
Probabil esti partizanul PD, in guvernearea acestuia nu ajungea nimeni la ancheta, cu atat mai mult incarcerati. Desi se stia Basescu ce facea si ce avere ajunsese sa aiba din salariu.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:18:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Mai la subiect, legat de abuzul în serviciu, care e o chestiune foarte importantă pentru puterea actuală...
Bre nu intelegi ca si altii si-au dat seama ca e mai bine pur si simplu sa-l dai afara si sa recuperezi prejudiciul pe ala care isi angajeaza amanta sau face nu stiu ce mizilic decat sa lasi la latitudinea procurorilor ce e abuz in serviciu si ce nu e ? Ca e normal sa crezi ca politicienii vor abuza de putere dar de ce nu intelegi ca e normal sa crezi acelasi lucru si despre procurori si judecatori.

Si asta e o parte a problemei. A doua e ca procurorul sau judecatorul poate sa aplice discretionar legea.

Uite un exemplu simplu : Ciolos da OUG cu chestia asta cu codul penal si toata lumea tace. Da pesedistul acelasi lucru - dosar penal.

E o prapastie in societate pentru ca unii au incredere in justitie in timp ce altii cred ca e partinitoare si atunci incearca sa puna bariere. De asta am zis ca singura solutie e sa facem iar alegeri si daca ies astia care cred ca justitia merge bine sa o lasam asa cum a fost pana acum iar daca ies aia care cred ca justitia e partinitoare sa facem schimbari. Si gata. Dar nu-i normal sa faci pe plac alora din strada pentru ca nu stii cati romani sunt de partea lor. Poate fi doar un dans tematic al unora cu foarte multe resurse.
Doar prostia actualului guvern care e cu siguranta cel mai slab guvern de dupa 1990 a facut ca dupa ce au dat o ordonanta care era ca o frectie la picior de lemn, sa dea inapoi si sa le dea in felul asta dreptate celor din strada. Sau o fi avut Dragnea vreun smen cu Iohannis.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:23:53
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Mai degrabă asta.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:26:05
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Comparația OUG Cioloș vs OUG Grindeanu este echitabilă?
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:26:54
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai din punct de vedere al drepturilor cetatenilor este mult mai rea aia a lui Ciolos. Dar ce sa facem ca nu vrem libertate, vrem sange de tiran. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:37:26
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In primul mesaj am spus "subtil", evident ca nu se declara partizana cuiva.
De unde stii ce-mi convenea? Spre deosebire de tine, care spui ca ai votat doar cu PSD si PD pana acum, eu nu am votat niciodata cu PSD, am votat intotdeauna cu PNL. Pana cand Iohannis a rupt PNL-ul, bagandu-i in partid pe cei de la PD, care e un partid mai corupt decat PSD, dupa parerea mea.
Probabil esti partizanul PD, in guvernearea acestuia nu ajungea nimeni la ancheta, cu atat mai mult incarcerati. Desi se stia Basescu ce facea si ce avere ajunsese sa aiba din salariu.
nu exista nicio subtilitate in mesajul patriarhiei, totul e limpede.

eu am spus ca mi-as trage un glonte-n cap mai degraba decat sa votez cu urmasii lui iliescu. ti se pare prea subtil si n-ai inteles ca urmasu lu piaza rea e psd?

e simplu sa dai un search pe google, cred ca dna a fost destul de echilibrata si nu a comis parti-prisuri politice. problema dna-ului este aceeasi ca peste tot in romania, competenta. nu avem profesionisti nicaieri, toate institutiile sunt parazitate de incompetenta si nepotism. si va fi mult mai rau, in curand vor ajunge sefi cei cu diplome cumparate.

pnl-ul este cel mai corupt partid, dupa parerea mea, tradator, parsiv. prima nemernicie dupa 90 a fost tradarea pnt-ului, apoi au tradat intelegerea cu basescu si s-a pierdut ocazia, UNICA!, de a fi distrusa mostenirea lui iliescu, s-au aliat cu psd-ul, au facut alianta cu psd-ul, schimband printre altele legea primarilor, alegeri dintr-un tur, au tradat si psd-ul, au distrus pd-ul lui boc, partid disparut ca si cum n-ar fi fost, cu tot cu procentele lui, si, finis coronat opus, au pierdut alegerile care au adus psd-ului cel mai mare scor din istorie. pnl? nu dau doi lei ceausisti pe el.

cam subtil, nu?

ps.in alta ordine de idei, abuzul de putere e ceva foarte periculos, de fapt n-are legatura cu un eventual prejudiciu banesc, dar se pare ca e prea subtila chestia asta pentru unii. trebuie redefinit, poate, dar trebuie sa fie pedepsit cu puscaria.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 20:42:49
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai din punct de vedere al drepturilor cetatenilor este mult mai rea aia a lui Ciolos. Dar ce sa facem ca nu vrem libertate, vrem sange de tiran. :)
Și clinchet de cătușe.
Reply With Quote
Răspunde