Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2017, 15:13:37
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Păi s-ar repeta situația cu guvernul Cioloș, care ar conveni de minune tot PSD-ului. Lasă-i pe ăștia la guvernare pentru vreun an, ar zice ei, să vedem pe unde scot cămașa bugetului (că n-au cum), să bage ei taxe și împrumuturi, ca noi să venim din nou, apoi, ca niște eroi, eliberându-i de vânzătorii de țară care nu vor să dea salarii mari poporului.

În stradă se cere retragerea OUG, eventual și demisia acestui guvern al lui Dragnea. Dar un nou guvern ar trebui să fie tot PSD. Nu poți schimba acum programul de guvernare. Cel mult după alegeri anticipate, dacă ar fi cazul.
Vechi 03.02.2017, 15:15:21
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Si pe altii cateva sute de mii.
Dar atunci cand o minoritate incearca sa rastoarne o majoritate
asta se cheama lovitura de stat,iar cei care o organizeaza dar si cei care participa se numesc teroristi.
Te referi la faptul ca penalii din PSD și trepădușii lor sunt terorizați de ideea de a răspunde pentru infracțiunile comise ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 03.02.2017, 15:23:52
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
În stradă se cere retragerea OUG, eventual și demisia acestui guvern al lui Dragnea. Dar un nou guvern ar trebui să fie tot PSD. Nu poți schimba acum programul de guvernare. Cel mult după alegeri anticipate, dacă ar fi cazul.
Da, dar in programul asta de guvernare (in forma lui publica, ma refer) zice si de gratierea ticalosilor ? Dar de dezincriminarea abuzului in serviciu, zice ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 03.02.2017, 15:27:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Păi s-ar repeta situația cu guvernul Cioloș, care ar conveni de minune tot PSD-ului. Lasă-i pe ăștia la guvernare pentru vreun an, ar zice ei, să vedem pe unde scot cămașa bugetului (că n-au cum), să bage ei taxe și împrumuturi, ca noi să venim din nou, apoi, ca niște eroi, eliberându-i de vânzătorii de țară care nu vor să dea salarii mari poporului.

Sa profite de pe urma lui Ciolos ca sa ce ? Sa castige iar, sa faca iar guvern si sa o luam de la inceput ?
Reply With Quote
Vechi 03.02.2017, 15:28:45
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Da, dar in programul asta de guvernare (in forma lui publica, ma refer) zice si de gratierea ticalosilor ? Dar de dezincriminarea abuzului in serviciu, zice ?
Bineînțeles că nu. Dar nu prea înțeleg unde bateți.
Vechi 03.02.2017, 15:30:15
Senior Member

Implicit

Mai bine s-ar face anticipate cat mai repede si atunci daca iese tot PSD sa plece si Klaus si Luluta, iar daca ies ceilalti cu atat mai bine. Asa s-ar lamuri situatia, desi ma indoiesc ca foarte multi dintre useristi nu ar face tot acelasi circ pe care il fac si acum daca iar nu castiga. :)
Reply With Quote
Vechi 03.02.2017, 15:31:06
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa profite de pe urma lui Ciolos ca sa ce ? Sa castige iar, sa faca iar guvern si sa o luam de la inceput ?
Ar conveni ca soluție de avarie, să zicem. Sigur că ei doresc puterea acum. Dar când se vor eroda sunt convins că nu vor fi deranjați de eventualitatea vreunei moțiuni de cenzură. Cât mai aproape de alegeri, dacă se poate.
Vechi 03.02.2017, 15:35:08
Senior Member

Implicit

Daca PSD ar mai fi fost vreun partid cat de cat, ar fi trebuit sa se opuna la referendumul lui Iohannis si daca ala ar fi intrebat "nu-i asa ca vreti toti sa fiti bogati si sanatosi ? " :)

Eu cred ca Basescu de exemplu, asa ar fi facut. Sau cel putin i-ar fi indemnat pe oameni sa nu participe indiferent de ce ar fi intrebat adversarii. Dar parca vad ca la noi va fi o veselie, toti se vor declara de acord ca e bine sa fim frumosi si bogati.
Reply With Quote
Vechi 03.02.2017, 16:10:28
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:

Cristian, tie ti se pare normal ca salariile sa fie mici?
Doamne, ce inregimentati sinteti voi, prooccidentalii.
Uite, de aia ma rog zilnic sa apara o splendida falie tectonica sub Bruxelles si Berlin, una pe linga care lantul vulcanilor din Pacificul de Vest sa fie apa de trasnpiratie. :) Poate ramineti curind fara idoli. Si, stati linistiti ca nu sint pro-rus, sub nici o forma: sper sa apara, pe aceeasi cale geologica, o mare interioara unde e Rusia acum. La propriu in ambele cazuri. (Sint precedente, ginditi-va la extinctia permian-triasica, cind practic un intreg continent a erupt in citeva luni sau ani. In ultima vreme chiar creste numarul vulcanilor activi.). Sint satul de imperii care vin sa ne ocupe (rusii) sau sa ne spolieze prin interpusi din institutiile de represiune (occidentalii), motivind ipocrit actiunilor lor criminale, si de rominii naivi si gregari care se aglutineaza sub steaguri straine oricind e rost ceva haleala (cazul masselor sarace) sau se autoamegesc conceptual (cazul inteelctualilor naivi sau conditionati politic-cultural prin regiunea in care traiesc, ca tine si Mihai). Sper ca prabusirea imperiilor (care, ca si crestini, stim cu totii ca e profetita) sa va ia jucariile/stapinii. Ia sa vedem, veti plinge dupa ele?
De acum inainte, cind o sa aud de o multinationala ca a dat faliment, o sa dau acatiste de bucurie. Sper sa ii vad pe tefelisti iesind in strada pe motive reale. Cum ar fi de pilda, ca vor muri de foame.
Vechi 03.02.2017, 16:25:45
CristianR's Avatar
Senior Member

Implicit

Tot încerc să aduc discuția mai la argumente și la realități mai concrete, să zic așa; și mai puțin la teorii și la persoane.
Sigur că nu sunt pentru salarii mici. Chiar cred că ar trebui să ajungem cât mai repede la media europeană. Dar cred că asta nu e posibil dacă nu oprești întâi robinetul banilor care se scurg aiurea, în buzunarele profitorilor. Degeaba promiți salarii (un pic) mărite, dacă nu poți să le dai.

Apoi, cred că toți - și Iuliu, și eu - chiar dacă avem opinii politice diferite, ne-am dori un stat de drept solid, adică unul în care instituțiile care legiferează și aplică legea să fie mai presus de influențele politice, să fie puternice și să-i trateze pe toți la fel. Dar e clar că nu suntem în situația asta. Asupra justiției se fac presiuni fie din interior, fie din afară. Diferențele între noi sunt că unii le considerăm mai nocive pe unele pe când alții pe celelalte.

Însă, repet, de dorit e ca Justiția să fie independentă. Nu știu dacă va fi cu adevărat așa vreodată. Dar șansele sunt cu atât mai mari cu cât cei care o vor așa sunt mai mulți și se exprimă în sensul ăsta.

Cred că sunt mai liber de idoli decât crezi și mai puțin prooccidental decât ești tu anti-; îmi place libertatea, însă; îmi place și echitatea; mă bucur când văd mulțimi de oameni dorind binele nu doar pentru ei, ci pentru toți.

Mediul multinaționalelor îmi e străin, nu le cunosc nici dinăuntru, nici din afară. Însă, văzând cum gândește Copăcel, pot spune că pot avea opinii surprinzătoare.

Last edited by CristianR; 03.02.2017 at 16:49:45.
Reply With Quote
Răspunde