![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cândva m-am uitat pe pagina lui Capsali. N-am rezistat multă vreme, discursul lui mi-a displăcut și i-am înțeles mai bine pe cei care l-au criticat oarecum aici, pe forum, când eu mă gândeam să-l votez, la europarlamentare mi se pare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Că-i sare țandăra era, poate, ultima dintre probleme. Opiniile lui nu mi-au plăcut.
|
|||
|
|||
|
Pai nu era normal sa nu-ti placa ? Si eu daca intru pe pagina lui Nicusor ma simt probabil cum te-ai simtit tu pe pagina lui Capsali. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stii cum se zice, dupa lupta, multi viteji se arata.. Da' oricum, a picat ..nu ca ala ar fi fost cel mai mare rau totusi..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 16:08:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Sigur că a fost de mult, însă de actualitate cred că e modul de a vedea lucrurile în politică, pe care Iuliu îl împărtășește în bună măsură cu Capsali. N-am intrat acolo în arenă, ci doar am asistat, să văd ce idei are, cum își alege țintele, cât de onest e cu adversarii, care sunt aceștia și care îi sunt prietenii. Îmi displace, spre exemplu, caricaturizarea numelui adversarului, care e un atac la imagine dincolo de argumente, sau poate mai ales în lipsa lor.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum cine stie, poate nevasta mai salveaza ceva..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 18:08:28. |
|
|