Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pe vremea aia armata se facea cam abuziv.
|
Așa este... erai dus cu forța la armată și erai obligat s-o execuți deși doar lustruiai bocancii, frecai pușca și băgai sectoare și plantoane și mai învățai cîte ceva pe cîmp și la sală.
Citat:
Mai luai lopeti in cap, incepeai sa vezi chestii..
|
Cu cei de la TR sau care au terminat o facultate nu-și permiteau astfel de tratamente abuzive. Noi am făcut morse și transmisiuni căci era acolo școală de jandarmi și eram la transmisiuni. Ascultai toată ziua și scriai și transmiteai mesaje în cod morse. Pentru mine era greu că n-am ureche muzicală... pentru alții era mai ușor.
Citat:
Unii au ramas cu daune permanente, dar nu prosti, s-au gandit ca de ce sa dea Statul in judecata pentru o pensie amarata, mai bine infiinteaza o miscare religioasa..
|
Nu proști sau unii proști?
Nu eu am înfințat-o ci Dumnezeu din anul 1955 și mai devreme prin alte sfinte Trîmbițe Apocaliptice.
Greu ești de cap... nu ți-am spus că eu am aflat de ei și de Cuvîntul lui Dumnezeu și i-am crezut nu cu mult timp în urmă? După ce m-am înscris pe forum în 2007 deodată cu tine, deci de vre-o 8 ani... așa că ce legătură să aibă armata mea de la Cîmpina cu mișcarea religioasă a Cuvîntului lui Dumnezeu? Niciuna... legătura văd că s-a făcut prin mortul-viu bleumarin, episcopul Tofil Hrineanu care m-a vizitat în drum spre Pucioasa fără să-mi spună cine este ci s-a referit la subiectul discuțiilor noastre și mi-a zis ceva cînd eu ațipeam sau mă rugam întins în pat și apoi a plecat fiindcă eu am înțeles exact ce mi-a spus. Nu l-am văzut mort-viu bleumarin pînă atunci și nici de atunci încolo dar am știut și am crezut că el era. Părea un om oarecare fără nicio slavă deșartă.
Deci te rog să ți cont mai mult de adevărurile din relatări căci nu se poate să ai o ''logică'' delăsată care nu ține seama de realități și de adevăruri pentru ca să poată păcăli cu ea din ineteres prin fixarea unor idei. Te rog frumos... fii mai cinstit!