Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2016, 12:27:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Ăsta-i răspunsul ?

Am nevoie să-mi răspunzi concret, la Rațiuni argument-întrebări 1, 2 și 3. Te rog.

Mulțumesc.

(iar părintele Iosif Trifa, e un om minunat, nu l-a stins nimeni, e și acum viu în inimile noastre și în Ceruri, dar nu mihaela n.i.p).

Aștept răspunsul.
Păi dacă tu îți bați joc de credința mea și îmi scrii în față josnicii negîndu-mi și călcîndu-mi în picioare credința în N.I.P și în Trîmbița Domnului nr. 7 care e sf. Mihaela, atunci de ce aș dori să-ți dau ție vre-un răspuns care ești eretic, sectant și formezi tu inchiziția ''ortodoxă''. Cine ești tu să-mi calci în picioare CREDINȚA? Vre-un pui de năpîrcă, vre-o îneșlare demonică, vre-un teolog sfinvers, cine ești ca să-mi scrii tu cu litere mici NIP?

Poți aștepta mult și bine căci nu meriți niciun răspuns, cu atît mai mult că ți-am răspuns la toate întrebările tale josnice prin multe postări îndestulătoare.

După toate astea, încă mai vii tu să-mi scrii Mihaela cu M mic și N.I.P. cu litere mici ca să bagi în capul altora necredința ta lașe și obedientă pe care o numești credință vrînd să păcălești lumea că ar mai fi ea și ortodoxă? Păi dacă nu vrei să respecți nimic din ce ți-am zis și te-am rugat cum de ai tupeul să vii să-mi ceri mie încă un răspuns? Du-te cărturarule inchizitorial, du-te de învață ce înseamnă ''Milă voiesc și nu jertfe căci n-am venit să chem la pocăință pe cei drepți ci pe cei păcătoși'', care uită-te la tine, ca o pisică abea ai deschis ochii și te-ai speriat și de frică faci tu pe inchiziția ortodoxă crezînd că așa scapi de consecințele păcatelor tale...

Ți-am zis să nu mai batjocurești credința celor cu care vorbești pe forum ci s-o respecți dacă vrei să discutăm, dacă nu vrei atunci du-te și discută cu cine vrei dar nu te mira dacă aluneci pe topogan... eu nu te mai țin de mînă ci-ți dau drumul să faci ce vrei dacă-ți permiți să fii sectant, eretic, înșelat de demoni și cu toate astea să te dai mare teolog care ne îndrumă el cine e de la Dumnezeu și cine nu.

Cînd o să înveți cu adevărat Teologia aia pe care te lauzi că ai făcut-o, de fapt pe care ai făcut-o în batjocură, atunci mai discutăm.

Dacă vrei să discutăm citește bine ce ți-am răspuns și ce ți-am spus ca să pricepi bine și ia aminte și nu fușerli auto-îndreptățindu-ți aberațiile ce-ți vin din necredința cu care te-ai orbit luînd în același timp toate prefăcătoriile cu care te vopsești să pari așa ca înșelătorii un înger al dreptății!

Nu-mi pune mie întrebări aiurea ci pune-ți ție: De ce calci tu peste credința creștină a altora? Cum îți permiți să judeci, să osîndești, să batjocurești inclusiv pe față interlocutorul cu care discuți? Asta ai învățat la Teologie? Asta te-a învățat ORTODOXIA? Niciîntr-un caz astea căci și eu sunt ortodox și le cunosc foarte bine și n-am văzut nici la mireni un astfel de comportament darmite la teologi sau la preoți deci tupeul ăsta nu ortodoxia te-a învățat ci te-a învățat SEMEȚIA!

Cînd o să nu-ți mai permiți cu atîta nonșalanță să calci peste sfinți și peste Credințele celor cu care vorbești o să mai stăm de vorbă, pînă atunci ar fi mai bine să recitești asta căci este scris: ''Să nu iei în deșert numele Domnului Dumnezeului Tău căci nu vei rămîne nepedepsit''... pentru josniciile tale!

Deci oprește-te din mărturisirea asta a ta ortodoxă pe sfinvers!

Adică vii să-mi lauzi o Trîmbiță dar în același timp îmi batjocurești pe alta, care e mult mai mare și mai îndumnezeită? Cum îți permiți să ai un astfel de comportament rău și crud și spurcat?

Deci nu mai pot discuta cu tine findcă dacă o fac păcătuiesc!

Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 12:44:22.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57