Citat:
În prealabil postat de vsovi
Tu însă nu îmi recomanzi vreun doctor ci mă faci bolnav mintal pentru că tu nu crezi ceea ce cred eu și de asta insinuezi mereu că aș avea nevoie de doctor, în batjocură.
|
Nu este in batjocura.Crezi asta pt ca esti prea mandru.
Citat:
Deci nu e vorba că eu refuz doctorii ca unii dintre sectanți așa cum spui tu, care dacă refuză doctorii nu fac niciun rău nimănui
|
Ba iti faci rau singur tie.
Citat:
Aici e vorba de smerenie și de credință.
|
Ba e vorba exact de spune acolo. De stiinta, care este data tot de la Dumnezeu si de medici care au tot harul de la Dumnezeu pt a intelege stiinta,
care este tot de la Dumnezeu
Citat:
Aici vorbește de smerenia și credința care face minuni și că Dumnezeu a făcut ca oamenii să știe asta.
|
Aici vobeste despre faptul ca si pacientii si medicii sa-l preamareasca pe
Dumnezeu pentru darurile pe le-a dat lor gratis.
Citat:
Aici vorbește de alifia-pomada pentru ochi... pentru ochii minții și cei duhovnicești spunînd că nu medicul ci că Dumnezeu te va tămădui!
|
Nu vb de nici un ochi ai mintii.Vorbeste direct si la obiect despre alifia ca medicament, pentru ungere sau in zilele noastre despre medicamente.
Citat:
Aici spune care este cauza bolii tale!
|
De fapt spune despre boala tutror de la Adam incoace.
Citat:
Aici spune să ai milă de preot și de doctor și să ai pace cu ei ca să nu-i alungi din viața ta, să nu-i prigonești pentru că și de ei ai trebuință.
|
Exact, acum aplica in viata ta acest sfat.De te duci la un duhovnic du-te la si la medic.
Citat:
Deci sper că tu ești în stare să și citești și să înțelegi citatele pe care le dai.
|
Bre eu le inteleg, problema este la tine.