![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
care este tot de la Dumnezeu Citat:
Dumnezeu pentru darurile pe le-a dat lor gratis. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt mîndru să cred ce ne cere Dumnezeu sau tu ești mîndru nevrînd să crezi?
Citat:
Dar să știi că am tot dreptul să refuz ce cred eu că e rău și să primesc ceea ce consider eu că e bun și nu mă poți tu obliga să mă duc la doctor în timp ce sunt sănătos. Un om sănătos care nu merge la medic nu-și face nicun rău. Deci nu-mi fac niciun rău nici mie și nici ție care persiști în a mă trimite tu la doctor după ce nefiind tu doctor mi-ai pus tot felul de diagnostice făcînd mal-praxis susținînd că aș avea nevoie ba de preot ba de doctor ba de Dumnezeu. Păi eu îi am pe toți aceștia și cred în ei dar dacă voi nu puteți crede în Cuvîntul lui Dumnezeu asta nu înseamnă că eu aș fi bolnavul care trebuie pocăit sau vindecat sau readus la Dumnezeul pe care voi îl renegați. Citat:
4. Domnul a zidit din pământ leacurile, și omul înțelept nu se va scârbi de ele. (din pămînt l-a zidit pe om) 5. Au nu din lemn s-a îndulcit apa, ca să se cunoască puterea Lui? (deci din omul credincios și smerit și mîntuitor care prin sf. Cruce a îndulcit și îndulcește apa.) 6. Și El a dat oamenilor știință, ca să Se mărească întru leacurile Sale cele minunate. (Deci iată că știința cea adevărată vine din CREDINȚĂ și ea poate să facă minuni spre slava lui Dumnezeu.) 7. Cu acestea tămăduiește și ridică durerea; (deci rezumînd e vorba de omul smerit, credincios și a cărei știință îi vine din credință pentru mîntuire spre slava lui Dumnezeu.) 8. Spițerul (farmacistul) cu acestea ( cu smerenia, cu lemnul crucii, credința, cu știința mîntuitoare ce vine din credință) va face alifiile (Iisus a făcut alifie din scuipat amestecat cu pămînt și a uns ochii orbului împlinind chiar scriptura aceasta, deci alifiile se folosesc pentru ochi și pentru bube și răni). Nu este sfârșit lucrurilor Domnului și pace de la El este peste fața pământului. (Deci aceste vindecări sunt valabile în veșnicie pentru toti următorii Domnului.) 9. Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă (''orb'' care nu ia aminte); ci te roagă Domnului și El te va tămădui. (iată un alt leac sigur, rugăciunea către Dumnezeu.) 10. Depărtează păcatul și întinde mâinile spre faptele drepte și de tot păcatul curățește inima ta. (iată rugăciunea curată și cinstită care duce la îndreptare și vindecare.) 11. Dă miros cu bună mireasmă și pomenire de făină de grâu și junghie jertfe grase, pe cât te ajută puterile. (iată recunoștința și mulțumirea după vindecare spre deosebire de cei 9 leproși care după ce au fost tămăduiți de Iisus nu au mai mulțumit Domnului decît cel ce nu era de același neam.) 12. Și doctorului dă-i loc că și pe el l-a făcut Domnul și să nu se depărteze de la tine, că și de el ai trebuință. (Aici ne arată care sunt doctorii cei buni) 13. Că este vreme când și în mâinile lui este miros de bună mireasmă. 14. Că și el se va ruga Domnului, ca să dea odihnă și sănătate spre viață. 15. Cel care păcătuiește împotriva Ziditorului său, să cadă în mâinile doctorului. (iar aici ne spune să cădem în mîinile doctorului și nu în sabia depresiei care ne aruncă în disperare și sinucidere căci nu moartea păcătoșilor o vrea Dumnezeu ci să se întoarcă și să rămînă vii.) Citat:
Citat:
Sigur că este la mine problema fiindcă eu așa ca și ortodocșii și ca și sectanții și ca orice om normal la cap refuz ''tratamentul'' făcut cu dea-sila cu atît mai mult cu cît eu sunt sănătos crezînd în NIP și nu sunt nici împotriva sfinților medici... fără de ariginți! Nu te mai auto-înșela, recunoaște că nu faci altceva decît să mă contrazici... pentru că ai fost învățat să mă urăști și urîndu-mă faci pe creștinul trimițîndu-mă la doctor cînd știi că defapt prin asta nu vrei decît să mă scoți sectant sau nebun... hai recunoaște și nu te mai ascunde după Copăcel. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 18:55:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|