![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci acolo nu e o rătăcire dragă fiule risipitor, dragă frate creștin-ortodox așa ca mine ci acolo e casa oricărui suflet de om care își aduce aminte cu dor de Dumnezeu căutînd scăpare.... acolo e Cetatea Cuvîntului. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 15:34:16. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Tu nu te spovedești... Încă, sper.... Nu ai duhovnic, sper să ai. Doar prin duhovnic, vine iertarea de la Dumnezeu. Fiindcă Domnul vrea comuniune, nu egoism. Domnul nu-i iartă pe niciunul care vor iertare fără să fie mădulare ale Bisericii Sale, prin Apostolii Săi, episcopii, preoții și diaconii. Dar să știi că nu-i necaz mare. Te iartă Domnul. Spontan. Tu numai să vrei să fi iertat. Să-ți asumi și recunoști greșeala și să vrei să revii în Biserică. Nu-i mare lucru. Să iubești cu adevărat, să te smerești cu adevărat, să asculți. Dar să vrei. Și te vei vindeca. Nu, nu, nu. Aici o iei pe arătură. Numele Său cel nou, îl va spune după Înviere și după Judecată. Așa spune la Apocalipsă. Biblia nu minte. Să avem grijă să nu mințim nici noi. Citat:
Citat:
Și acelea le vede cu un scop, ca mângâiere, întărire în credință, în dragoste, ajutor pentru biruirea ispitelor și demonilor. Și nu neaparat chiar așa fixe, se mai schimbă câte una alta. Pavel l-a văzut doar pe Domnul, pe drumul Damascului, fără îngeri Sau un om îndumnezeit, cum a fost Carp, când a văzut lucrurile minunate, de care el însuși mărturisește în Biblie. Și până la urmă, nu avem nevoie cu adevărat să vedem acele lucruri. "Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut". Poți să ajungi la Curățire și Luminare și fără să vezi acele lucruri minunate. Prin Dragoste, Smerenie, Ascultare, Dicernământ și toată virtutea. Citat:
Citat:
Copăcel, lasă-l te rog, să-mi răspundă la acele postări ale mele, nu-l mai instiga. Am nevoie să-mi răspundă. Am nevoie de el. Apoi poți să-i răspunzi. Umple-te de dragoste.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 27.07.2016 at 16:07:00. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Adică nu ne putem și noi ierta între noi măcar și ceea ce ne greșim unii altora? Putem căci asta cerem în rugăciunea Tatăl Nostru: ''...și ne iartă nouă greșelile noastre precum și noi iertăm greșelile greșiților noștrii...''. Caută și la sf. Ap. Pavel acolo unde se scrie: ''mărturisiți-vă unii altora...'' Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Demonii nu te învață să ai o viață curată în Credință și să slujești Lui Dumnezeu... din iubire ci demonii te învață să minți, să păcătuiești și să te mîndrești. Eu cred că e așa cum îți spun: cele 7 Trîmbițe sunt 7 îngeri-oameni sfinți și mărturisirea lor este de la Dumnezeu. Toți au făcut minuni mari prin Credința lor în Dumnezeu și minunile lor au fost și sunt bune și sunt mulți martori care le-au confirmat: 1. Preotul Iosif Trifa și Traian Dorz și Oastea Domnului. 2. Arsenie Boca și ucenicii lui. 3. Ciobănașul Petrache Lupu și Moșul de la Maglavit. 4. Sora Veronica de la Vladimirești și 5.Pr. Ioan Iovan de la Recea. 6. Sora Verginica de la Maluri prin care a vorbit Domnul Iisus ca printr-o Trîmbiță cînd ea era în stare de somn și sora sa Maria ca o punte spre... 7. Sora Mihaela de la Pucioasa și pr. Nicușor care continuă scrierea și citirea Cuvîntului lui Dumnezeu. România e țara strălucirii și Noul Canaan și Noul Israel din români iar Iisus a fost trimis de Tatăl la noi pentru că Israelul cel vechi a căzut și îl reneagă și acum pe Mesia. Cei 2000 de ani, o mie și încă o mie au trecut deci iată cum suntem în a treia zi (ca o mie de ani) după scripturi și deci Apocalipsa e în desfășurare spre învierea credincioșilor și nimeni habar nu are exact așa cum este scris: ''Vin curînd, Voi veni ca un hoț și Noi le vom face pe toate... ferice de slujitorul ce va fi găsit veghind.'' (ceva de genul ăsta) Citat:
Citat:
Citat:
Dragă Copăcele, poți să-mi scrii ce vrei căci mă descurc, nu mă plîng și sper că o să pot să-i răspund și lui la toate postările sale... ca să ne lămurim. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 17:38:55. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-a fost nevoie deci decît de români pentru ca să cuprinzi nu numai popoarele ortodoxe ci toate neamurile pămîntului care au fost primite cu bucurie aici la noi și care au contribuit și contribuie la formarea poporului român modern. Pe de altă parte se pare că noi românii avem cea mai dreaptă și Adevărată credință ortodoxă din lume dacă Dumnezeu și-a ales Trîmbițele Oameni-îngeri dintre noi... păcătoșii. Le-a ales, le-a curățit, le-a pregătit și a Cuvîntat și Cuvintează prin ele și prin viața lor sfîntă și dreaptă... spre vindecarea și mîntuirea tuturor. |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Dacă n-ați urâ-o, a-ți fi ortodocși, dar nu sunteți în Biserică, doar imitați ceva ce nu-i Ortodoxie, e sectă.
Practicați ce practicăm noi și atunci vă numiți Ortodoxie, nu ierusalim de pucioasă. Nimeni nu pricepe și nu va putea să-L definească pe Dumnezeu. El e Iubirea. Citat:
Ortodoxia n-are lux, nici nu va avea vreodată. Doar cine urăște Ortodoxie, spune că are lux și desigur ierusalimul de pucioasă, urăște Ortodoxia, de aceea fuge de ea, a schimbat-o și o hulește pe cea adevărată. Citat:
Citat:
Nu ești mirean al Bisericii, ești mirean al pucioasei și urăști Biserica. Dacă erai al Bisericii, ai fi iubit Biserica și ai fi chemat și pe cei din pucioasă, să lepede ereziile, să vină în Biserică. Ba te aud clar și limpede, sunt foarte atent la tot ce scrii. Pun mare preț pe ce scrii. Ca să te întorc din boală și otravă. Citat:
Ortodoxia voastră nu este Biserica adevărată, este o ortodoxie mincinoasă, ca și a neo-protestanților care spun că sunt ortodocși, dar nu sunt, ci aparțin unei confesiuni, unei minciuni. Trezește-te. Citat:
Răspunde-mi odată la cele 7 posturi din urmă, la care te-am rugat să răspunzi. Citat:
Citat:
Citat:
Fă acestea și vei fi viu. Citat:
Citat:
Când spune Pavel: "Dintre aceștia sunt Imeneu și Alexandru, pe care i-am dat satanei, ca să se învețe să nu hulească." - I Timotei 1, 20. Și când Biserică dă pe unii satanei, prin anatema, de care spune tot Pavel, să mai căutăm egoismul în ei? Nu, că îl au deja, îl căutăm, pe Hristos să-l aducem la ei, să alungăm diavolii din ei, și de oriunde ar fi, Pucioasa, Roma, Mecca, Medina, Jakarta, Mumbai, și alte locuri unde oamenii nu vor s-audă de Hristos, să-i întoarcem la Hristos. Vino și tu, întoarce-te la Hristos și va ridica Biserica, anatema ce singuri vi-ați adus-o, și vă veți pune pe calea mântuitoare. Vrei? Citat:
Citat:
Sau te crezi apostol? Te crezi episcop, preot? E erezie, fiindcă "Oare toți sunt apostoli? Oare toți sunt prooroci? Oare toți învățători? Oare toți au putere să săvârșească minuni?" - I Corinteni 12, 29; Cei de la Pucioasa sunt mincinoși. Nu mai sta printre ei. "Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos." - II Corinteni 11, 13.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Și desigur El, Hristos, cârmuiește acum deja toate neamurile. Sunt creștini (ortodocșii) și în America, Rusia, China, Nigeria, etc. Dar nu obligă pe nimeni, cu nimic, Domnul. Iar după Înviere și Judecată, pe aceia care n-au vrut să audă de El și nu vor să-L vadă, ereticii, păgânii, ateii, etc., îi va pune la un loc, special gătit pentru demoni, iadul, fiindcă asta au ales. Tu să nu alegi iadul, te rog în numele Domnului. Citat:
Citat:
Citat:
Nu știi ce vorbești. Nu știi nici ce vorbesc eu. Îți va da Dumnezeu har și vei știi, când vei veni, reveni, în Biserică. Atunci vei știi ce-i harul, că dacă ai știi, ai simții și ai știi în har, că la pucioasa sunt demoni. Și ai fugi de acolo și dacă ai știi apoi să lucrezi cu harul, ai căuta să alungi demonii de la pucioasa. Citat:
Citat:
Cum să vezi dacă ești orb? Dacă erai în Biserică vedeai unde-i lucrarea demonică și căuta-i s-io alungi și să vindeci, sau să fugi de acolo, ca să nu tragă pe căi greșite. Citat:
Citat:
Citat:
Mai degrabă inimă, simțire, dorire, trăire duhovnicească, care nu vine din credință, ci din dragoste. Tu nu ai nimic din acestea, dacă ai iubi Biserica, ai ieși din pucioasa și ai veni în Biserică. Citat:
Vorbești lucruri dibolice. Oprește-te. Ieși din orbire, pleacă din pucioasa, altfel nu ai să te mântuiești. Vino acasă. Nu, continuare, ai promis că-mi răspunzi la cele 7 posturi, la care te-am chemat să răspunzi.
|
||||
|
||||
![]()
Emiliane, te rog să încerci să-ți moderezi cuvintele. În caz contrar, voi începe să dau report post și să solicit să fii banat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|