Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2016, 20:24:43
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu era normal ca Putin sa reactioneze la modul asta declarativ ? A existat vreo intentie agresiva la adresa noastra din partea Rusiei de trebuie sa ne speriem ? Trebuie sa fii orb ca sa nu intelegi ca nu am avut probleme de securitate nici inainte de intrarea in NATO si nu avem nici dupa intrarea in NATO si declaratiile Rusiei sunt rezultatul politicii agresive a aliatilor nostri. Noi ne extindem spre rusi, si nu rusii spre noi. :)
Cum, frate, n-am avut probleme de securitate înainte? Sigur, dacă acceptam să rămânem în sfera de influență a Rusiei, cu un Iliescu pe placul lor, n-ar fi fost nevoie să vină cu tancuri la noi. Dar asta pentru noi însemna să rămânem vaca lor. Și de când un scut reprezintă o chestie agresivă? Parcă tu îmi arătai harta aia cu o Rusie înconjurată de NATO. Numai că pe harta aia lipseau miile de focoase nucleare ale Rusiei și nu se spunea că acele baze/puncte NATO nu au capacitate ofensivă. Când ai un astfel de vecin, care în istorie nu doar și-a exprimat, ci și-a concretizat tendințele acaparatoare, nu te poți simți în siguranță dacă nu ai un aliat puternic.

Iar ca să ajungi să duci o politică demnă, trebuie întâi de toate ca românii să-și dorească să fie conduși de oameni demni. Însă nici demnitatea nu e suficientă, dacă nu ai și puterea pe care ți-o dau alianțele. Ungaria face, totuși, parte din UE și din NATO, și numai asta îi permite să ducă politica pe care o duce. Ei au mai avut accese de demnitate, prin 1956, pe care le-au plătit scump, trădați fiind atunci și de ai noștri, spre rușinea noastră.

Last edited by CristianR; 24.06.2016 at 20:27:17.
Reply With Quote