Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
Ionel. Da-ne niste secole. Pana cand a fost crestinism autentic? In ce perioada nu a mai fost crestinismul autentic? Cand a fost regasit crestinismul autentic? Avem in ziua de azi un crestinism autentic? Cine sunt crestinii autentici?
|
Pai de ce ma intrebi , doar ar trebui sa stii clar aceste lucruri doar esti crestin ca si mine. Orce crestin ar trebui sa stie originea crestinismului si faptul ca el s-a nascut in sanul iudaismului. Crestinism autentic a fost desigur pana la crestinarea unor oameni , care RENUNTAU , greu la practicile lor pagane si superstitii , in favoarea ,,crestinismului,, care le cerea tocmai lucrul asta. Si in ziua de azi eu zic ca avem ,,crestinism autentic,, . Ma gandesc ca ei trebuie sa fie , aceia care se iubesc cu adevarat unii pe altii , cum spunea insusi Hristos. Pai oare cuvintele lui Ioan din cartea Apocalipsei care este o carte a sperantei pentru crestini ,, Si am vazut o mare multime , sau gloata de oameni , din toate popoarele , limbile,, nu inseamna oare ca ,,, crestinii trebuie sa fie niste oameni din toate popoarele care se iubesc cu adevarat indiferent de limba vorbita? Eu cred ca da .