![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Și ai nevoie de ochelari?
4. Nu postati de mai multe ori acelasi subiect Nu postati acelasi subiect de mai multe ori. Abaterile de la aceste reguli vor atrage dupa sine stergerea subiectelor respective si poate duce si la banarea contului. http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3 De câte ori ai postat prostiile alea de documentare pe un singur topic? Dar pe mai multe topicuri? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da tu stii ce inseamna ,pe deplin Dumnezeu,, ca daca intrebi cred sute , dar nu sute ,zeci sa zicem de oameni in tara asta fiecare o sa zica altceva despre Hristos Iisus , daca este insusi pe deplin Dumnezeu.Lumea nu este inca lamurita daca ,,sufletul ,, omului merge sau nu in cer ,,si altele .
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce balet face omul, doar ca sa nu raspunda la intrebare. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Face pentru ca îi este frica de judecată. Ca pe timpul lui Iisus. Dacă nu erai fariseu sau saducheu cam nasol. Crucea te paște.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da , precis , mai citeste si tu pisicuta mica carti despre primii crestini si apoi mai vorbim,,,
|
|
|||
|
|||
![]()
Am raspuns la intrebare , asa cum a raspuns si Petru ,,Tu esti ,Hristosul , Fiul Dumnezeului celui viu,,,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|