Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Theo bine ai venit si tu in clubul ipocritilor anonimi da nu era cazul ! Poti fi acuzat de multe dar, in general, tu esti pe principiul ,,ce-i in gusa si-n capusa" :) Postarea mea se adreseaza tuturor celor care se prefac ca-i intereseaza cazul Bodnariu fara sa-i intereseze in realitate. Ii intereseaza doar ca pretext pt propria polemica, printre altele. In viata de zi cu zi ma indoiesc ca-i intereseaza soarta cuiva in afara de persoana lor. Vor dormi foarte linistiti si daca familia Bodnariu va pierde. La fel cum au dormit si dupa ce Nan au pierdut si nu s-a scos pe aici o vorbulita. Adica frate aceia sunt deja executati si nici o tresarire, nici o revolta, nimic? Doar tacere? Nu v-a interesat pana la cap cazul, era plictisitor, prea in umbra? Nici o postare, macar una?
Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit? Va preocupa? Facem un protest si pt ea? Hai ca acolo, desi nu in Norvegia, e mama abuzurilor.
|
Eu cred ca si d-voastra ca scrie de dragul polemicii. Exact cum spuneti, daca tinea atat de mult la genul asta de cazuri amintea si de cazul Nan. Nu am vazut sa aiba interes nici pentru cazurile copiilor romani batuti, desi i-am oferit linkuri care exemplifica aceste cazuri.
Ca sa nu mai vorbesc ca e de o rautate extrema.