Citat:

| 
					În prealabil postat de Tartaruga  Cele ce ati insirat nu fac parte din elitism, dimpotriva. | 

În cazul ăsta îmi pare rău pentru tine dar Christos și Biserica învață  elitismul, anume 
elitismul  celor care caută calea Adevărului, al acelora  care merg pe calea cea  strâmtă care duce la Viață, al acelora care se  lepădă de sine, își iau  crucea și Îl urmează pe Christos în Sfânta  Biserică. Asta nu  înseamnă că ceilalți ar fi în mod necesar condamnați,  dealtfel nu am  auzit ca Biserica Ortodoxă să propovăduiască astfel de  învățături pe  care le inventezi tu și le pui pe seama Bisericii Ortodoxe  de parcă ar  fi ale ei, dar Biserica este în definitiv o elită, și va fi  în  continuare. Bineînțeles că mă refer la cei care chiar fac parte din   Biserica lui Christos, nu la cei care o fac doar formal sau pentru că   le-a spus nu știu cine ce sunt ei. Pentru mine Ortodoxia este formată   din cei care chiar sunt ortodocși, nu din cei pe care unii sau alții au   interesul să apară prin niște statistici mincinoase de care să se   folosească ei apoi pentru finanțări, etc.