Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Cine a vorbit de Inchizitie draga Decebal? Nici vorba de Inchizitie, dimpotriva, iubirea desavarsita dupa modelul Tatalui se poate atinge doar in libertate.
Dar daca ati pomenit Inchizitia, au copiii mici o vorba: "Cine zice ala este!"
Cat despre Duh al lui Dumnezeu care sa divida, eu inca nu am auzit ci am auzit exact opusul, rugaciunea Domnului catre Tatal pentru ca noi sa fim unul asa cum si El este Unul cu Tatal...
Multa pace!
|
Discursul pe care îl practici este unul de tip inchizitorial, probabil fiind încredințată că tu ai fi "marea deținătoare a adevărului", iar în virtutea acestei posesii ai fi în drept să emiți sentințe asupra istoriei Bisericii. Și nu mă mai lua cu "multa pace" de complezență fățarnică, și inchizitorii te torturau cu zâmbetul pe buze și te călcau pe cap spunându-ți sistematic "multă pace și mântuire".
Unde am afirmat eu că Duhul lui Dumnezeu divide? Deși este adevărat că Duhul divide, îi desparte pe cei duhovnicești de cei lumești, și așa mai departe, Însuși Christos a spus foarte clar că a venit să aducă sabie, nu pace. Dar unde am afirmat eu că Duhul Sfânt divide?
Arată clar citatul unde am spus eu așa ceva ca să nu te acuz pe față că ești o mincinoasă și o colportoare!
Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Cred ca exagerezi. Gandeste-te mai bine la Saul daca vrei intr-adevar sa intelegi despre ce este vorba.
|
Te înșeli. Cel care exagerează este Tartarug. Hitler nu este Saul din Tars, și nici Satana nu este Iisus Christos.