Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Certați-vă cu Cătălin2, nu cu mine.
|
Citat:
În prealabil postat de MihaiG
După cum am mai zis, certați-vă cu Cătălin2, căci el este acela care nu recunoaște aceste lucruri
|
Eu v-am mai spus ca pentru a va impune ideile recurgeti al orice mijloace, printre care si dezbinarea intre ortodocsi. Fiecare face propaganda ideilor proprii sau ale celor din cultul sau. Bineinteles ca cele eterodoxe sunt in general gresite, in special cele ce se contrazic cu invatatura ortodoxa. Dvs. faceti un prozelitism agresiv conceptiilor ecumeniste, fara intentie rea din punctul dvs. de vedere, dar si orice neoprotestant crede ca face bine incercand sa convinga pe cineva de conceptile cultului sau. Si prin conceptii ecumeniste fiecare incearca sa isi impuna si conceptiile propriului cult. Doar ca la dvs. aceasta impunere nu se margineste la expunerea lor, ci se face de multe ori agresiv, cu rautate chiar.
Cum am scris in mesajul precedent, ecumensimul este protestantism mascat, cei care adopta conceptii ecumeniste nici nu isi dau seama ca de fapt spun cam acelasi lucru ca invatatura protestanta in legatura cu Biserica. In plus dvs. nici nu sunteti un om cu care se poate purta normal un dialog, aveti alte valori, probabil imprumutate din ecumenism. Pentru dvs. nu are importanta adevarul, nici argumentele adevarate. Tot ce cautati e doar o singura fraza pe care sa o interpretati cum doriti (la fel fac si neoprotestantii cu Biblia, catolicii cu scrierile sfintilor, etc.). Traseul e cam acelasi intotdeauna. Pasul urmator e sa repetati acea interpretare de cateva ori. Apoi treceti la pasul urmator, cine nu crede ce ati interpretat dvs. se opune invataturii ortodoxe, adevarului, etc. De obicei dvs. va considerati cel mai ortodox, ultimul ramas in activitate. Ultimul pas e cateodata amenintarea, cine nu spuen ca dvs. sa nu mai scrie de acum incolo altceva, primeste eticheta, e parat lui Papa.
Mi se pare normal, daca iubeati adevarul acum erati ortodox, altfel trebuie sa luptati impotriva si sa impuneti ideile gresite.