Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2011, 16:58:18
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Un verset, cu dedicatie, pentru tine: Ioan 8:44.

Eu si trice nu ne cunoastem si nu comunicam intre noi, sub nici o forma. O singura exceptie a fost cu mult timp in urma (cred ca eram "vasinec") cand am dat un raspuns in acelasi timp cu trice, la aceeasi intrebare. Mi-am cerut scuze, "in direct" (nu pe privat), iar trice mi-a raspuns scurt ceva de genul "nici o problema". Asta este tot. Nu comunicam deloc si nu ne cunoastem.

Probabil, se poate "verifica pe teren".

P.S. Legat de bunul simt: asteptam scuzele dvs. publice (la fel cum au fost enuntate si minciunile).

Si totusi, ce avea Dumnezeu cu painea dospita? De ce nu-i comvenea? Are cumva legatura cu hipercaloriile sau nivelul colesterolului (de care pomeneai, plin de tine)?
Vașinec - Sancho Panza, scutierul cavalerului Don Quijote Trices (mare luptător cu capcanele propriei imaginații religioase) , se trezi și el mimând inteligența!
Așteptați scuze publice de la ong-ul vostru rătăcit, asociația de filosofi adventiști, care v-a spălat creierele și v-a confiscat bunul simț!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38