Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu
sunt convins ca daca acum ar sta inaintea ta Iisus Hristos spunandu-ti fatis: "Adriana draga, gresesti", mai degraba l-ai scuipa in ochi pentru ca nu confirma teoriile tale decat sa te smeresti.
Nu te mai amagi ca esti ortodoxa. Ortodoxia inseamna "dreapta slavire", adica dreapta credinta. Pe ea au tinut-o - pana la moarte, vezi bine, si nu pana la reply - toti presbiterii nostri, incepand cu Sfantul Timotei si pana la presbiterul Arsenie Papacioc, parintele nostru.
Intinand memoria tuturor si jignind jertfele lor martirice nu te poti numi ortodoxa.
Primeste cuvintele acestea, dure si mustratoare, cu intelepciune. Du-te in fata icoanei Domnului Hristos si cu lacrimi roaga-l sa-ti descopere adevarul, adica voia Lui, si nu voia ta, intelepciunea Lui si nu intelepciunea mintii tale.
Dumnezeu si Maica Domnului sa te ocroteasca si sa ne lumineze pe toti!
|
Domnule Lavrentiu, Domnul mi-a zis de multa vreme ca nu El a vrut si nici cerut ca barbatii sa o umileasca pe femeie, ca atare nu-mi fac eu griji ca mi-ar zice cele auzite aici. Iar de scuipat in ochi nu am scuipat niciodata pe nimeni dimpotriva, suturile le dati voi. Daca Domnul ar da asemenea suturi pentru ca El m-a facut cu cromozom X si nu Y, ceea ce NU-I CAZUL (!!), pai reflexul nu ar fi sa scuip ci sa-i refuz Imparatia. Ceea ce nu-i cazul pentru ca in Imparatie este dreptate, acolo se da dupa merit si nu sex, iar in Imparatie se intra de pe acum. Mi-am facut doar iluzii sa cred ca toti oamenii care isi spun credinciosi, ar avea acelasi interes sa intre ACUM in Imparatie care NU-I DIN LUMEA ASTA in timp ce voi imi propuneti EXACT lumea asta cu nedreptatile ei. Ceea ce nu ma intereseaza absolut deloc. Dvs. vorbiti de smerenie ca si cum smerenia ar fi tacerea in fata nedreptatii. Smerenie este cu totul altceva, este a face voia Tatalui din Cer, iar cele cerute de Tatal nu includ umilirea unei parti a populatie de catre alte parte a populatiei si inca pe ce motiv? Pentru modul in care El, Tatal, a hotarat sa o alcatuiasca. Voi credeti ca Dumnezeu a facut-o pe femeie dupa chipul si asemanarea Sa, dupa care a sadit in ea nevoia de a fi iubita de El ca sa ii dea apoi suturi pentru modul in care chiar El a alcatuit-o? Va inselati amarnic, nu ar mai fi un Dumnezeu drept in cazul asta ori Dumnezeu este drept. Nedreptatea se gaseste la oameni si in loc sa si-o recunoasca, o arunca in carca lui Dumnezeu.
Scrie negru pe alb in textul dat in engleza ca diaconii celebrau Tainele inclusiv Euharistia, si nu prezbiteri, iar diaconi erau si barbati si femei. Exact ce am dedus si eu la o lectura atenta a Bibliei. Ati acceptat vreunul adevarul? NU! si imi vorbiti de DREAPTA credinta. A zis Domnul bine, pana nu intrece DREPTATEA noastra pe cea a fariseilor, nu intram in Imparatie. Ori aici nici Adevarul scris negru pe alb nu il acceptati ce sa mai vorbim de altele.