![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Denigrarea implica rostirea unui neadevar. Sa vedem: S-a rupt sau nu crestinismul in mii de secte si biserici? Da sau nu? Numarul de 30.000 l-am luat de pe wikipedia. Sustineti ca Dumnezeu e implicat personal in viata fiecaruia. Un fapt binecunoscut e ca sunt copii de cativa anisori care mor de cancer, care, se pare, nu beneficiaza de atentia/dorinta e a ajuta pe care se presupune ca Dumnezeu o arata oricarei fiinte. Daca nu ma crezi vezi aici, la Unfinished dreams: http://cristianmovila.com/ Asta in timp ce Dumnezeu nu are o problema in a-si arata influenta asupra spatiului fizic de Paste, cand aprinde Lumina de la Ierusalim. Deci, unde e neadevarul in ce am scris eu? Simplul fapt ca imi exprim dezacordul, in mod argumentat, cu credinta ta nu inseamna ca o denigrez. Faptul ca tie nu iti place, la nivel emotional, ce scriu eu, nu ma face pe mine nepoliticos, ci pe tine sensibil. Si incapabil de a citi ce e scris folosindu-ti doar mintea, nu si emotiile atasate de tine subiectului.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 15:08:32 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 13:59:35 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
|