Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2011, 21:02:24
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Esti sigur ca sustineam nemurirea asa cum o intelegi tu?

Atunci explica limpede ce sustineai, enigmaticule.

Citat:
Citat:
Grasule,grasule,nu te grabi.Vezi ca sunt alte trei versete inainte citate.
Care? Acelea pe care le-am adus eu in discutie ca sa le vezi si tu?

Citat:
Mai gandeste-te, nu sari muscat de poponeata adventista :)
Ce te deranjeaza asa de tare? Eu doar am explicat faptul ca versetul pe care l-ai postat in repetate randuri (cel cu biruinta asupra mortii) este profetic si urmeaza sa se implineasca. Ti-am stricat socotelile? De asta esti suparat si-mi vorbesti asa? Parca erai mai elegant intr-o vreme (cand toata lumea te elogia).

Citat:
Eu iti spun ca nu ai inteles la ce m-am referit pt ca gandesti in parametrii masura fixa, doctrina proprie si atat.
Ti se pare ca gandesc in "parametri, masura fixa, etc" pentru faptul ca am observat ceea ce se vedea din avion. Te deranjeaza faptul ca am scos in evidenta expresia "atunci se va implini cuvantul". Era scrisa alb pe negru si puteai sa o vezi singur, fara sa te lansezi in demonstratii sortite esecului. Daca ti-ai pierdut eleganta in exprimare, spre ca nu ti-ai pierdut si simtul logicii simple.

Citat:
Raspunde la intrebarea initiala:cum a fost Hristos in timpul mortii?Inconstient sau constient?Ce zice doctrina vostra?
Ce inseamna pentru tine "initial". Stiu ca eu am initiat topicul si am pus intrebarile initiale.

Dar, sa-ti raspund: in timpul mortii, Domnul Iisus Hristos a fost mort. (Crezi ca suna mai corect sa spun ca "in timpul mortii a fost viu"?) Iar mortul, conform Sfintei Scripturi, nu are nici simtiri, nici constienta (ex: Eclesiastul 9:5 si 10).
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" cristiboss56 Din Vechiul Testament 55 08.08.2013 14:11:31
Care sunt "gaurile" stiintei? Bast-et Teologie si Stiinta 28 19.09.2010 10:30:28
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " cristiboss56 Generalitati 22 15.02.2009 23:49:08