Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
Esti sigur ca sustineam nemurirea asa cum o intelegi tu?
|
Atunci explica limpede ce sustineai, enigmaticule.
Citat:
|
Citat:
Grasule,grasule,nu te grabi.Vezi ca sunt alte trei versete inainte citate.
|
Care? Acelea pe care le-am adus eu in discutie ca sa le vezi si tu?
Citat:
Mai gandeste-te, nu sari muscat de poponeata adventista :)
|
Ce te deranjeaza asa de tare? Eu doar am explicat faptul ca versetul pe care l-ai postat in repetate randuri (cel cu biruinta asupra mortii) este profetic si urmeaza sa se implineasca. Ti-am stricat socotelile? De asta esti suparat si-mi vorbesti asa? Parca erai mai elegant intr-o vreme (cand toata lumea te elogia).
Citat:
Eu iti spun ca nu ai inteles la ce m-am referit pt ca gandesti in parametrii masura fixa, doctrina proprie si atat.
|
Ti se pare ca gandesc in "parametri, masura fixa, etc" pentru faptul ca am observat ceea ce se vedea din avion. Te deranjeaza faptul ca am scos in evidenta expresia "
atunci se va implini cuvantul". Era scrisa alb pe negru si puteai sa o vezi singur, fara sa te lansezi in demonstratii sortite esecului. Daca ti-ai pierdut eleganta in exprimare, spre ca nu ti-ai pierdut si simtul logicii simple.
Citat:
Raspunde la intrebarea initiala:cum a fost Hristos in timpul mortii?Inconstient sau constient?Ce zice doctrina vostra?
|
Ce inseamna pentru tine "initial". Stiu ca eu am initiat topicul si am pus intrebarile initiale.
Dar, sa-ti raspund: in timpul mortii, Domnul Iisus Hristos a fost mort. (Crezi ca suna mai corect sa spun ca "in timpul mortii a fost viu"?) Iar mortul, conform Sfintei Scripturi, nu are nici simtiri, nici constienta (ex: Eclesiastul 9:5 si 10).