Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas
nu vad cum crestinismul este o religie a dragostei daca asta presupui... eu sunt Hristos si daca nu credeti in mine va voi pedepsi in vecii veciilor in Iad, in gheena, gunoi, unde viermii nu dorm, unde e intuneric, unde focul nu se stinge si unde e scrasnirea dintilor...
|
E doar pentru ca nu ai inteles. Nu Iisus te pedepseste, ci tu sau noi oamenii. De exemplu daca te duci la doctor si iti spune sa iei medicamentele alea ca altfel mori inseamna ca doctorul te ajuta sau te pedepseste?
La fel face si Mnatuitorul, spune sa facem cum a spus El, ca altfel vom muri si nu vor avea viata vesnica. Dra vezi cum omul din mandrie spune de ce sa ascult eu ce spune Mantuitorul sau Biserica, nu sunt eu destul de destept? Am eu o logica mult mai buna. Si adtfel face ce stie el, se indeparteaza de Dumnezeu si nu mi are nicio sansa.
Dumnezeu incearca tot timpul sa ne ajute, ca sa nu cadem si sa ajungem in Iad la sfarsit. Dar omul isi inchide inima si intelegerea si nu exista decat o cale, sa deschida omul poarta dinauntru. De aceea srei "Stau la usa si bat". Daca omul nu deschide s-a terminat si nu poate ajunge in Rai.