![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si apropos de Har, Catalin, daca eu iti spun ca febra trece cu paracetamol, nu inseamna ca trebuie sa te contrazici in necunostinta de cauza cu unul care ia aspirina pentru febra. Domnul nu a venit doar pentru ortodocsi ci pentru toata omenirea, asa ca Ortodoxia nu este Calea ci este un mod de a merge pe Cale, Calea fiind Iisus. Ortodoxia este un mod, dar mai sunt si altele. Pe Cale se poate merge cu o masina, dar si cu o bicicleta. Ortodoxia este mai eficace ca si metoda, ca si mijloc de a merge pe Cale, dar nu-i unicul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De acum inainte, avand in vedere ca nu esti capabil sa intelegi ceea ce citesti, te rog ca in ceea ce ma priveste, de acum inainte, sa dai citatele din postarile mele atunci cand afirmi ca as fi spus ceva. Daca nu dai citatele, voi considera rea intentie defaimatoare din partea ta. Pentru ca nici poveste sa afirm ceea ce acuzi tu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai spus ca tu crezi ca la impartasanie este Trupul si Sangele Domnului, dar pentru tine nu are prea mare importanta din ce reiese din mesaje. Neoprotestantii (si unii protestanti) care nu cred ca acolo este Sangele si Trupul spui ca nu sunt diferiti de ortodocsi, conteaza doar credinta lor in Iisus. Paganii nici macar nu au nevoie de credinta, conteaza faptele lor. Si astfel Iisus a venit doar in vizita, oricum se mantuiau oamenii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Este ultima oara ca iti atrag atentia inainte de a te face mincinos rau-intentionat in public: atunci cand imi zici "tu afirmi ca", sa faci bine si sa dai citatul din postarile mele care sa arate ca am afirmat intr-adevar ceea ce sustii tu, pentru ca pana acum sunt doar minciuni, niciodata nu am afirmat ceea ce sustii tu. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebare: Cum este privita femeia in diversele religiile lumii? | maria-luisa | Generalitati | 43 | 25.10.2017 11:55:13 |
| Faptele bune | danyel | Pocainta | 23 | 26.03.2011 10:45:46 |
| A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 11:45:18 |
| Fapte bune. | alexdu | Generalitati | 7 | 08.01.2010 15:38:18 |
| VESTI BUNE ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 28 | 28.04.2008 23:39:04 |
|
|