Citat:
În prealabil postat de ioanacluj
Am inteles acest lucru ca nimeni nu se va ridica " la nivelul meu". Acesta este unul dintre motivele pentru care o iubesc asa mult ca mi-a dat incredere in mine.
In legatura cu copilul lui.......imi plac copiii si nu cred ca acel copil este o piedica, e normal sa-l iubeasca, e normal sa-ti iubesti diferit fiecare copil chiar daca fiecare parinte se straduie sa nu faca diferentieri. El iubeste enorm toti copiii si nu cred ca pe al nostru nu il va iubi. Dar e normal ca la un moment dat sa-i dea fetitei lui mai mari mai mult ajutor...pentru ca va fi mai mare si va avea nevoie mai repede de el.
In legatura cu lumea........incerc sa nu ma bag in viata nimanui cu bocancii si ca atare astept acelasi lucru. Prietenii sunt ceva rar si se cern singuri
|
Mai ar fi o "incercare" posibila.Psihologii spun ca dragostea cu nabadai trece in maxim 3 ani si atunci in urma ei ramane iubirea,devotiunea,respectul sau...nimic.Mai poti astepta un an pana la nunta sa vezi cat de profund este ce simti si vezi si cum sta el cu rabdarea.In fond sunteti oricum impreuna in timpul asta.