![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa consider si eu |
|
||||
|
||||
![]()
Amandoua aveti dreptate.Si inca ceva!
Daca si noua ni s-ar socoti greselile(pacatele) trecutului tot asa? De neacceptat, de netrecut cu vederea?! Atunci ce sa cred ca in zadar a spus Mantuitorul,"... caci nu doresc moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu?.." Ceea ce conteaza: - ca va iubiti; - ca nu va indoiti unul de bunavointa si bunacredinta celuilalt; - ca sunteti hotarati; Va rog sa mergeti inainte cu seninatate si detasare fata de trecut, lupati din rasputeri sa va apropiati de Domnul nostru Iisus Hristos prin tainele bisericii. Mai intai Sf Spovedanie, neaparat inaintea nuntii sa puneti un bun inceput casniciei voastre, pentru ca nunta este una din cele 7 Taine ale bisericii Sale. Incredintati-va voii si ocrotirii Sale si Sfintei Fecioare Maria - maica Sa, si nu uitati ca chiar daca vor mai fi greseli....Dzeu cauta la inima omului si la intentiile Sale. Dzeu sa va ajute sa va intemeiati o adevarata familie, sa fiti sanatosi si sa va intelegeti! Doamne ajuta! Sa auzim numai de bine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc, asa vom face. Exista semne ca totul este din ce in ce mai bine intre noi. Situatia asta ne-a apropiat mai mult. Greseli sigur vor mai exista caci suntem oameni, dar conteaza daca sunt facute cu rele intentii sau sunt simple greseli. |
|
||||
|
||||
![]()
Înainte de a lua o decizie de căsătorie, știu că este de mult folos ca viitorii miri să citească cel puțin un Acatist al Maicii Domnului (sau un Paraclis) și un Acatist către un sfânt, care să-i ocrotească. Mulți creștini citesc 40 de astfel de Acatiste.
De asemenea este de ajutor să mergeți să vă închinați la moaștele unor sfinți. Îți propun să citești și una din minunile Sfintei Xenia (a doua de pe pagină): http://www.crestinatate.ro/Sfinti/minuniSfXenia.html Last edited by Carmen FUNIERU; 25.03.2011 at 01:13:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Denota lipsa de respect si nu e de bun augur. O vorba zice ca "cine se aseamana, se aduna". Daca mama iti spune ca nu ai face casa buna cu acest om, cred ca ar trebui sa ii acorzi mai mult credit (ei, MAMEI). Te cunoaste de-o viata si fara indoiala iti vrea binele. Plus ca are mai multa experienta de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
COCOREL:
[quote=Sa te gandesti bine la ce va trebui sa accepti : un copil care nu este al tau si care va fi mereu primul daca nu singurul lui copil [/QUOTE] Pentru generatiile mai tinere conceptiile vis-a-vis de copiii vitregi nu mai sunt scoase de la naftalina -adica vechi,amenintate de molii! Presupun ca deja l-a acceptat in prima faza a relatiei lor si este un suflet frumos si o minte luminata incat nu are nici o problema cu asta,,dar mai presus de asta intelege drama unui copil despartit de parintii naturali,din acest considerent poate chiar si-o fi propus sa aibe o relatie plina de caldura cu bietul copil! Ce inseamna copilul altuia?un sac de gunoi?un defect?un geamantan cu rufe murdare?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am rabdare sa citesc toate reply-urile pe care le-ai primit,si nici nu crd ca tre sa o fac...am mai raspuns cuiva intr-o problema asemanatoare aici pe forum...e manastirea de la DUMBRAVA,chiar pe drumul principal intre TURDA si ALBA-IULIA!Din turda vreo 15-20 km din Cluj pana acolo is maxim 50...cauta-l pe parintele CRISAN...cere si tu un sfat!in rest e o pr delicata...sti prin ce treci...daca rei sa vb mai multe ...pe privat...NUMAI BINE!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vreau sa sune a lauda, dar chiar sper sa pot sa fac copilul lui sa ma iubeasca (ca pe o prietena). Copilul nu e devina cu absolut nimic ca are doi parinti care au fost prosti si nu au stiut ce inseamna (la varsta respectiva) asumarea responsabilitatilor. Am cunoscut multa lume care isi dorea un copil pe post de jucarie. Am reusit pe cativa sa-i opresc sa faca de foarte tineri cand le-am explicat ca nu inseamna doar rasete si voie buna. Ca e pe viata, nu doar in vacanta. Cam asa privesc eu. E copilul lui pe viata.....si daca copilul respectiv va avea nevoie de el, la orce varsta e datoria lui sa i-o dea. La fel gandeste si el, de aici nici o problema. Copiii sunt cel mai delicat lucru din viata, ei se nasc puri, noi ii stricam dupa aceea. Si aici ma refer inclusiv la cei de pe strada, urmariti-i cand vorbesc intre ei.......sunt tot copii........... Am devenit mult prea rai incat nu ne mai putem bucura de un raset de copil (daca nu este al nostru). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Experienta...........in afara de crescut copiii mei...........in rest cred ca la 34 de ani nu pot fi numita fara experienta intr-o societate de consum care te macina in fiecare clipa |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|