![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acord.........nu am zis ca nu vreau sa ma spovedesc.........am zis ca nu pot sa fac asta in fata cuiva in care nu am incredere. Exact la o manastire ne-am gandit si noi. Tot incerc sa-mi iau cateva zile de concediu sa mergem undeva sa ne reculegem. De ce nu la Nicula. Cumva tot ajungem acolo, dar nu vreau sa fug de la serviciu, sa ma spovedesc repede si sa ma intorc acasa ca am bifat-o si pe asta. Dar in lipsa unui lacas in care sa ma simt bine am explicat cum fac eu.........Nu zic ca fac bine, dar nu cred ca e total gresit. Era o parere si explicarea unei practici a mele |
|
|||
|
|||
![]()
Eu mă gândeam dacă tu meriți un bărbat atât de bun? Oare câte aventuri ai avut la viața ta? El a făcut pușcărie pentru ale lui, și de două ori nu este pedepsit omul pentru aceleași păcate, dar dumneata cum stai? Dar mama ta? Dar mai bine să nu-mi răspunzi căci este scris la rugăciune: ''... așa dăruiește-mi Doamne ca să-mi văd păcatele mele și să nu osândesc pe aproapele meu căci binecuvântat ești Tu în vecii vecilor. Amin.'' ceva de genul ăsta.
Last edited by vsovivi; 23.03.2011 at 11:20:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect pusa intrebarea. Din nou corect ....nu voi raspunde. Asta incercam sa explic si eu ca nu poti pedepsi pe cineva de doua ori pentru ce a facut. Ce am facut eu............e problema mea si a lui Dumnezeu. Imi asum tot, nu va faceti griji. Dar nu regret. Eventual ma caiesc, dar sa regreti ce ai facut..........e tardiv. Poti vedea doar ce poti indrepta sau cum sa nu mai faci....... Daca am lasat impresia ca-l judec............nu asta era intentia. Cred ca mai mult decat mine l-au inteles familia lui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|