Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2011, 23:04:39
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
1. Dumnezeu a creat raul virtual prin liberul arbitru... adica prin optiunea oamenilor si a ingerilor(?) de a se impotrivi lui Dumnezeu si de a nu asculta de el.

2.. Personal cred ca Dumnezeu nu ingaduie sa fim ispititi peste masura.

1. Nu Danut, sunt scoli de gindire superioare care au studiat in profunzime problema aceasta.
Aici gresesti.
RAUL este dat de nivelul de existenta in care ne manifestam viata, nu de liberul arbitru, nu este nici o optiune a oamenilor. Aceasta "optiune" le este SERVITA oamenilor odata cu nivelul de existenta demonstrat matematic prin esoterism si infirmat prin endoterism.

Noi, oamenii mare lucru nu putem face, suntem intr-o pozitie foarte defavorabila evolutiei pe verticala.
Imi pare rau ca te dezamagesc (

2. Ispititi?...nu are Dumnezeu nici o treaba cu "volumul" ispitelor. El este foarte departe si este DOAR CREATOR al nivelelor de existenta nu SI cineva care apreciaza cit si cum suntem expusi la "ispite"...este chiar hilar:))

De aceea si suntem complet "out of control" :)). Noi am ales sa fim AICI! acum trebuie sa ne asumam responsabilitatea acestei alegeri, DE UNII SINGURI si cu SPERANTA-N SUFLET!!!........restul este DOAR imaginatie si fantezie, poezie, literatura!
Reply With Quote

Tags
caderea lui a & e, pacatul originar

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Caderea Constantinopolului cozia Stiri, actualitati, anunturi 13 03.01.2018 16:22:00
200 de ani de la Caderea Bastiliei - 14 iulie LapetiteMoc Stiri, actualitati, anunturi 43 16.07.2009 02:22:27
Atotstiinta Lui Dumnezeu vs. Crearea si caderea omului Florin-Ionut Generalitati 10 06.07.2009 16:25:52
LUPTA CU CADEREA IN IMAGINATIE cozia Teologie si Stiinta 9 10.12.2007 12:07:37