![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci Pavel nu a fost inteles bine si biserica nu a fost calauzita de Duhul Sfant deoarece avea prejudecati!
Pentru aceasta te-am lasat in Creta, ca sa indreptezi cele ce mai lipsesc si sa asezi preoti prin cetati, precum ti-am randuit: (Tit.1:5) Iar acestia au demigrat cuvintele lui Pavel si au asezat numai barbati! Trebuie sa intelegi ca acolo unde vorbesti tu de egalitate intre barbat si femeie Apostolul se refera la o anumita egalitate! Cand Iisus ne numeste prietenii sai nu inseamna ca Iisus e prietenul nostru decat in masura dreptului pe care ni-l da El! Sunt convins ca exista si canoane in sensul acesta ca femeile nu pot deveni preotese decat prin mariaj cu barbatul preot. Iar daca biserica este stalp si temelie al adevarului nu putem venii dupa 2000 de ani sa schimbam acest adevar deoarece inseamna ca biserica nu a avut adevarul cu ea! Nu ne-a invatat ca femeia poate fi hirotonita! P.S vad ca acest lucru este discutat in biserica catolica si adventista despre hirotonirea femeilor! E o moda de a ataca biserica in orice mod ! Cat despre homosexuali sunt pe aceasi pozitie cu tine daca as fi un eretic si as sutine aceasi idee asa cum susti tu hirotonirea femeilor! Ideea e ca Pavel nu a inteles mesajul iubiti-va unii pe alti si deci homosexualitetea e buna! Apoi daca Pavel a scris unele scrisori cand nu intelegea adevarul de ce nu le-a corectat? P.S 2 Pe de alta parte tu faci un lucru bun fara sa iti dai seama. Arati cum Nt poate fi interpretat cum vrem noi. Biserica a rezistat 2000 de ani si inca mai rezista nu prin formularea de noi idei (bune sau proaste) ci prin ascultare! Apoi cele doua versete care le citezi (din Pavel dar care eu nu le mai stiu si nu am chef sa le caut-daca vrei mi le arati tu) nu stim cum au fost scrise in ordinea timpului! Dar deja cred ca ar trebui sa dam ignor unor astfel de bazaconii sau ca administratorii sa inchida acest subiect care mai are si un titlu ofensativ! Last edited by bairstow; 23.01.2011 at 11:45:03. |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|